Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Vaha, svi smo sad manji i od zrna rize, mislim i na one koji imaju milijarde. Vaha moj, toliko razvrata ima i toliko se loseg natalozillo u nama da je ovo ustvari logican tok dogadjaja. Prema tome, nije priroda nego nas Svevisnji.
To Vaha, fašiste treba konsekventno nazvati pravim imenom.
Vas iz Mostara treba zatvoriti u karanin.I srbe i hrvate i bosnjake.Niste vi dobri
Koji lazov nije ni poceo sukob hrvata i bosnjaka ti si otisao iz mostara a prije toga si upucao sam sebe u guzicu..
Kako si Vaha imas li daha, jos jedna tekma na tebe ceka .... gdje ti je Emir ?
pa djesi vaha kuco stara jesi ziv
Gluho bilo i neponovilo se nikada...
To je to sto sam ja rekao... Ovdje kod nas se ljudi boje nestasice, isto kao kad je bio rat! Zato i kupuju sve, da bi se "obezbjedili"... To je pravo poredjenje, Corona i 1990-te...
@LepiNera Kupuje se i u drugim drzavama. Uvijek je bilo da pametan ce se obskrbiti a budala ce gledati kako sunce hoda. :)