Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kada mi odemo na SP onda ce trcati i nas da preuzme, ja bih ga samo pljunuo u facu. Hebote ide preuzimati nekakve tanzanije, slonovace a nece svoju rodjenu zemlju, isti i onaj osim, daj ba ides u pos ranu kinu, ni da pogleda nasu repku, samo znaju kenjati iz udaljenih fotelja, kako ne valja ovo, kako ne valja ono. Isti i pape, cuj gospodina on cekao da bih sastavi dobar tim pa da eto on preuzme repku, pa ko si bolan (ovo govorim u trenerskom kontekstu, kao igrac je neupitna legenda), ali isto ko da je on osvojio vec sp i ep, pa se qrci.
Cuj divljaci pa zar ima veci divljaka od balkanaca hrvati srbi bosanci albanci i ostali.
Ovaj Vaha ne razmišlja šta treba pričati a šta ne.Ili je izgleda već popio pedalu od slonova pa traži novi posao.A izgleda da bi trenirao i Kajmanska ili djevičanska ostrva a samo BiH ne bi.
zasto blokirate moje objektivne komentare.
cuj divljac...hahahahaha, sto se nasmija slatko
nije bosanac. a ni on ne zna sta prica. cuj preuzet tanzaniju u junu u sred svjetskog prvenstva. sta ce mu jos veci divljaci nego sto ih sad trenira. ako je spreman za velike divljake, zasto ne prihvati poziciju selektora BiH.