Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ujedinjujes ti moj *** Halide
Ma na muci se poznaju junaci...a ne ko ovaj qrac sto trazi drzavljanstvo Hrvatske ( nemam nista protiv Hrvatske )
Ne seri Halide, zivota ti. Eto te ko "Jabba the Hutt" iz filma Star Wars.
Burazeru svaka cast na poredjenju hahaha
Halide jeli to komentar radi love ili radi putovnice H.
pa zar ti imaš još naše državljanstvo
Svaka ti je ZLATNA HAlide ee ...
Opet politika :( Kraljevina vas očekuje, više na renesansnakraljevstva.com
Učinite nešto vrijedno pažnje u svojim bijednim životima i tek onda dajte sebi za pravo da dajete negativne komentare o ljudima koji su u svojim "zanatima" došli do vrha....
Ne rise Halide, dosta je i tebe bilo.
Jesi predao papire za domovnicu? Idi bavi se tim poslom. Nema se para, valja kakav hotelčić kupiti na Jadranu pa izdavati.
dobro halide i ti si evropski covjek ali kod tebe na pumpi ko na teksasu radnik svaki politiku vodi kako hoce na toaletima nema oznaka da su uopste i da dalje ne nabrajam dali je zao dati marku za oznaku ili samo pare u glavu udaraju ili je menadment kriv za to
aaa hahahaha pa zar se mi bosnaci jos nismo osvijestili, kakvo ujedinjenje. srbi i hrvati su uvijek vise voljeli srbiju i cro i tako ce uvijek biti, sto to prije shvatimo bice nam svima bolje..a ovaj maj.mun neka peva nekome drugome, i on se nasao sr.ati okolo
eto ako je iko ujedinjuje to si ti xD hajde hajde beri baje !
Siđe hrvat?
Što me interesuju ovi negativci što "pljuju" ovog ČOVJEKA, kakvu karijeru imaju, vjerovatno su mnogo dalje "dobacili" nego Halid,........čisto sumnjam,prosto ne vjerujem ! Halide, ljudino !!!
...e, sads' nayebo :))
...hehehehehee...ma kak'i, svako poštuje iskrenost, nema "uvlačenja", stvar je u tome, što bi ja, što god da napišem ovdje, smijo reći i javno, u lice,....za razliku od većine.... ; )
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Naravno care. Znamo mi Banjalucani koji smo bili za rata u BiH a kada je pocela agresija i okupacija iste nam domovine, kada te nismo smjeli slusati ni dovoljno glasno za nase usi jer bi chetnici mogli cuti da slusamo tvoje pjesme i bilo bi nam zadnje. Odmah bi nam pozvali nekoga da razvali vrata i psuje nam majku " balyijsku " U pravu si jarane, Tvoje pjesme nikoga nisu vrijedjale, a to se vidi po tvojim masovnim koncertima po regiji. Zato i jesi legenda i treba da se poredis sa Reprezentacijom . Sjecam te se prije rata kada si imao koncert u B. Luci, doveli su te u kafic " neptun " na Lausu da sjedis sa rajom, a tada sam te i vidio i pozdravio. Kasnije su ti isti okrenuli kapu i otkrili lice. Posto sam carsijska raja iz B. Luke, imam pravo da kazem da si stvarno doprinjeo mnogo toga oko promjena u drustvu. Na tvom koncertu 2009 u Banja Luci, dvorana Borik je bila premalena da primi posjetioce sto mi je bilo drago do suza. Sretno ti u pomirenju, ali problem nismo mi, vec oni.
...par dobrih životnih istina...al', ne prima se u gčave balkanske...
halide odyaaaaabbbbbbbiiiiii više.