Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sredinom osamdesetih se prikazivala serija za djecu Mak i Zak u kojoj se ponekad pojavljivao Senad Bašić u ulozi ostrajele rock zvijezde. Na kraju bi u svakom skeču izvukao deblji kraj, poslije čega bi rekao: To je zato što ja nikoga ne s'ušam. Prosinečki me malo podsjeća na njega.
Bratstvo Gracanica Capljina 1 : 2 Namjestena utakmica
Da sam na mjestu Prosineckog 'ugurao' bih Izeta Hajrovica u prvu jedanaestoricu, makar izmislio novu fudbalsku poziciju. A ne mora se biti 'buba-mara Einstein' da se za ovakvog igraca nadje mjesto - postoji fudbalska (citaj: trenerska) kombinatorika, igra se protiv protivnika razlicitih profila i sto-sta jos. Uglavnom, neuvrstavanjem, dokazano, ponajboljih igraca cinimo sami sebi medvjedju uslugu...
Sramota da ga Prosinecki ne zove u repku, lik je bolji od pola onih novopecenih.
Hajrović > Zakarić plus pola BH reprezentacije !
Dal’ ce ga ‘onoj’ zeni zabit veceras ? Ili ce ipak ona njemu ahhahaahga