Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta te briga Izete, napucaj i ti Dzeku i Spahu loptom, pa sta bude, bude...
i to je uspjeh za izmeta
Hajrovic je trebao ostati u svicarskoj. Tip igraca koji se tesko navikava na stranu sredinu ( Brazilski sindrom) nostalgija ili sta već. Kao fudbaler nije loš samo mentalna blokada koje treba da se riješi.
Pa i ja sam na TV-u. Zašto i to nije vijest na klixu
Hajrovic bi sada trebao da bude glavni napadac u Verderu, da ih izvlaci iz dubioze! Ali on nikako da dodje sebi, da zaigra kako treba! Ili smo mi vidjeli u njemu nesto sto on nema?! Precijenjen?!
Nije on precijenjen nego je to realnost , njegov domet jeste švicarska liga . Pa lik gdje god ode nema mjesta nigdje od Galatasaraya pa nadalje . A to što mi svoje igrače uzdižemo u nebesa i pravimo od njih Maradonu , pogotovo ovog Hajrovića zbog gola u Slovačkoj , pa se onda razočaramo i za utjehu pričamo raznorazne gluposti kako ih trener mrzi itd , sami sebe lažemo , bježimo od istine i realnosti .
werder i hsv druga liga