Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajrovic mora u reprezentaciju ne kontam sto ga Prosinecki ne zove?
Sa ovim Gojakom sam prije nekih 10 godina kao dijete igrao lopte u mahali i evo opet smo se našli, on stalno na Klixu, ja stalno na Klixu. Isti fah.
Treba upitati kolindicu spadaju li Gojak i Hajrović u islamske teroriste ili hrtvatsko cvijeće?
onaj tetovirani olos nacisticki je pravi fasista fujjjj smece genocidno
Dok mi zabijamo sa Hrvatima, bosanski katolici i dalje ližu njihovu spermu. Kakvi jadnici hahah :D
ti si primjer pojedinca koji uzalud troši kisik.. zalutao na ovaj svijet, pun mržnje i netko koga nitko ne želi blizu sebe
auuuuuuuu kakav kompleks :)
Ma ja Robi,nemoj zvati Hajrovica u repku,nisi budala..Momak bas onako,pokazuje prosjecnu igru iz utakmice u utakmicu,bas nekako nije zasluzio poziv.Cuvaj ti njega za novembar,a sada neka ti igraju ovi koji ne igraju ni u svojim klubovima.Zbogom pameti..Znas i sam da si sada sa njim usrao i da ti nece ni odgovoriti,kada ga budes zvao.Ima i pravo,ne bih ni ja!
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Posjete na = = > www.Hotmiss.top
Izet masina
Tetovaza crveni
Jbg, 'Modri', moracemo dijeliti ovu evropsku satisfakciju na_pola. Jerbo vas guramo mi, Bosanci, i nogama i rukama...
Naše katoličke hinje se samo kačaju. Jbt koje kuje. Nikakve koristi od njih, uz to još i necivilizirani..
Ademi top.... Nakon svega čovjek se vratio još jači... Respekt mladiću
Hajro Prosinečki, hoš broj...
Nekontam kako Hajrovic nije pozvan nazad u repku. Igra u zivotnoj formi. Kolasinac mora biti pozvan naknadno ako smo iole ozbiljni sa ovom Ligom Nacija
Valjda im godi zagrebački špek...