Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ćete pogoditi gdje igra Ibišević?
Trebo je Amela Tuku pozvat, da mu Ibišević sjedne na leđa pa da opiče prema golu.
Na*** smo, Vrsaljevic nije na spisku
Mujdza je najlošiji igrač u našoj reprezentaciji! spor, star, u odbrani kita u napadu qrcina!
jes mu glupa ona kapa
što baš preko hajrovicevih leđa pičketino
Jbt nemamo dva napadaca kako treba i mi hocemo nesto. BIH GAME OVER!!!
Mittal hahaha hvala brate popravi mi dan.
zbog toga nam neide kad svi vrhunski selektori i strucnjaci sjede po cijeli dan na klixu....vi sve znate....
Prodajem kartu BiH-Wels 2km
Mesa sta ti je ba sjasi vise s tog Tine Susica
Armin Hodžić - mašina za golove !
pozovi barbareza umjesto dzeke
Neka ovako igraju protiv Walesa i pobjeda će biti aBd ! Begović - Kolašinac, Spahić(C), Bičakčić, Mujdža - Sušić, Pjanić, Hadžić - Lulić, Ibišević, Višća !!! :D A protiv Cyprusa ovako: Šehić - Zukanović, Spahić(C), Vranješ, Mujdža - Salihović, Medunjanin, Grahovac - Štilić - Zec, Đurić ! UGLAVNOM idemo po pobjede i idemo u FRA !!! aBd !!! ;)
@chuck Spahic NIJE kapiten
Susica ni stric Safet ne bi smjeo staviti u pocetni sastav protiv Velsa,gdje njega nadje. Zbog njega je sve i krenulo po zlu
ovo je ljudi realno sve sto imamo, nas selektor bas ima lagan posao. nemora razbijati puno glave koga zvati. imamo da skrpimo pocetnih 11 i 5-6 solidnih zamjena. a ovi pametnjakovici i oni sto gaje neke teorije zavjere nek malo bolje razmisle i popiju jednu tabletu za povecanje optimizma.
kolasinca stavit za zadnjeg veznog i kraj price ,odsustvo besica se nece ni osjetit
Mislim da je mali Susic bolji od Kolasinca.Jaci je i cvrsci u duelima a igra u boljem klubu i kvalitetnijoj ligi.Amidza kaze da mu je to prirodna pozicija
@pam ma ja ipak mislim da nam nas Avdija fali sve je krenulo krivo otkad njega nema
Biće to sve ok