Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su se riješili srba i Srbije za sva vremena.
Jos malo.
Rijesit cemo se i mi njih kad tad
Srbijanska zastava😂😂😂😂😂 Vi bre zaista niste čitavi! Pa zar vas toliko boli da kažete Srbija, srpstvo, srpska, srpski...?!?!
Dobiše Bili 3 komada, hajde sad kući da se spremate, čekaju vas Slaven, Rudeš i ostali giganti.
Bilo jednom jedno nevrijeme. Ma kakvo nevrijeme Oluja prava 😁
Procvetala bela lala, je*o Zare Parangala 2-0. Ali dobri su i Splicani, skoro pa poluprilika.
Krmad divljačka
Grb PAOKa dovoljno govori.
A jesu zaostali ali ono pravo! Pa sta bi bilo da ste ostali u toj istoj Hr? Samo bi pravili probleme kao i kod nas, kao i na kosovu, kao i u crnoj gori pa kao i u vojvodini. Vi ste sljam balkana pa poslije i svijeta skupa sa rusima samo rusi su politicki sljam a vi uz politiku i ljudski!!
Ko ti drma kavez bebo?
E Bajro, ako ti je problem da se sprečava unitarna džamahirija onda si u pravu. Čuj problem u Vojvodini? A problem u CG samo ako se negiraju Srbi. A ko je šljam na Balkanu? Pa onaj koji večito moljaka stranog osvajača da mu da povlašćenu ulogu u BIH. Ko li je to...
Hajde majstori s mora, razbite ih !
Ne moze se dokazati da su papa i dida volili hajduka, a i sto tako da li su volili dilda. Prema tome, Obama transparenta su ok u mojim ocima.
Moraju oni svugdje zapishati, ha?
Jel znaju hrvati da ne igraju protiv grobara kad su u splitu prozivali njih, a jel grobari znaju da igra paok a ne partizan. Ovi se prozivaju a nikako da udare na grke protiv kojih igraju
Srbi ko i uvijek oko šuuupka..
Misliš kao ono 92 oko SA? 😉
@Goouser, samo se vi brčkajte po Grčkoj, lipo je i tamo. Pustite Hrvate i ostale zapadnjake da se brčkaju u Hrvatskoj. I samo se tješite s ovim o New Yorku i Zenici, slatki ste.
Vi ste istočnjački konjušari zapadnih konja, ne lažite sebe i prihvatite činjenično stanje
Pogotovo ste vi Dalmoši zapadnjaci. Nemoj, dide ti..
I zaštitili se od njih Schengenskim zidom.
Hrvati su geografski i politički pomakli Srbe daleko na istok.