Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u srbiji se prenosi jako dobro sarajevo i zeljo mozda cak vise od borca iz banjaluke...malo manje se prenose izvestaji iz hrvatske..ne treba mesati poloitiku i sport..budite uvereni da postovaoci fudbala u srbiji jako dobro prate fudbal posebno kvalifikacije u bivsoj jugi...bosna kad je igrala protiv portugala...ljudi su navijali za bosnu...a konstatovali su svi pa i mediji da je bosna pokradena protiv francuza...eto toliko da se zna...
Ja bih napisao \"protiv Bilbaoa\" umjesto \"Bilbaa.\" Kao što se kaže iz Kongoa a ne iz Konga.
i partizan i vojvodina prosli :) idemo svi u Evropu!! :D
Koliko su samo hrvatski klubovi jači od bosanskih, ne mogu vjerovati..
ALO NAIVNI , mnogo si glup...................al za oskara brate.
mozda zato jer ovdje ima naviajca i tih klubova mozda
Ne razumijem sto mi moramo obavjestavati o hrvatskim i srpskim klubovima, ne samo na Internet portalima nego i npr. na televiziji. Posjetite neki hrvatski ili srpski portal pa vidite pisu li oni o Sarajevu koje je izbacilo Levski, cak sto vise ignorisu to!!!!!! Kada cemo vise doci pameti!!!!
Super vecer za ekipe iz bivse Juge. Nacionalisti neka crkknu.
KOGA boli pakito za u.staske i chetnicke klubove?,