Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Partizan 💪 Crvena Zvezda 👏 Vardar 🙌 Poljud 🔥👏 Sigurdsson 🙌
skenderbeu :)
eror, ne stavljam s vama pederima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve cestitke klubovima iz Ex Yuge a posebno Zvedzi, izbacili su jednu Spartu iz Praga pa sada Krasnodar koji je prosle godine dosao do osmine finala lige Evrope i koji je izbaci jedan Dortmund prosle god a nasi klubovi ne mogu da pobjede neke anonimuse i amatere, toliko o nasem fudbalu..
Koji smo mi jadovi ( BiH). Prvo kid smo nepismeni, jadni, ne znamo igrati ama bas nista, nemamo ni stadion apsolutno nemamo i neznamo nista. Satro nesto sarajevo, zeljo vjeciti derbi na koji dode jedva 10.000 gledalaca. Jeste li vidjeli sinoc delije i navijanje, jeste li vidjeli torcidu, jel neko slucajno vidio one siptare skendrebeg. Mi smo najobicnije karine i to ne u sportu nego globalno.
na poslu se si hvale grupne faze. slovenci, makesonci, albanci a ja bosnjo samo sutim. strahota i sramota
@Improvizator2. Ja bih prije reko da sam cigan nego srbin, al onda kontam isto je to...
@Improvizator2>to možda kod vas tamo ekavičara, kod nas nema veće mrake od cigana...možda vlasi.. tu su neđe u 5 deka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svi idu negdje, evo i saraj'vo u banja luku za vikend
IZDASE NAS BRACA RUSI PO KO ZNA KOJI PUT. A ONAJ JADNI KOMENTATOR NA RTS-U, SAMO STO NE UMRE,TREBA SE DODVORITI. SAMPIONA NE PRENOSE A OVU CIGANSKU EKIPU STAVILI NA PRVI PROGRAM. KAKVA CE TO BITI KANTA ZA NABIJANJE U EVROPI.KRASNODAR NIJE POBIJEDIO U PET, SEST KOLA U RUSKOJ LIGI. BICE TU I PETARDI.
@TheChallenger TI IM ZELIS SVAKO DOBRO A ONI NE PRENOSE PARTIZAN NA RTS-U. I TO SAMPIONA. A KAKVA IM JE EKIPA, VIDICES KAD KRENE LIGA EVROPE.
Čestitke svim ekipama u regiji koji su prošli, a posebno Vardaru. Žao mi je još što Osijek nije prošao.
Niste losi moji dragi balkanci, ali vidjet cemo kako igrate na Emirates-u ako kojim slucajem izvucete Arsenal hehe
Bosanske posrbice moraju skontati da nemaju nista od sportskih uspjeha susjedne drzave Srbije
@Krakodil Bosanska posrbica detected
Ja samo iznosim istinu, a ovi s krizom identiteta udaraju minuse. Sram da vas bude
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste li gledali kako se igra fudbal pickice i klosari iz BH premier lige!?
JEBOTE MI SE PREPUCAVAMO GODINAMA ZELJO SARAJEVO SIROKI ZRINJSKI ITD ITD A KAKO JE KRENULO JOS 10 GODINA A NIKAD NIKO U GRUPNU FAZU FUUUUUJJJJ
pa ja to druže stalno i pišem , ali retardi ne razumiju ... nemojte se džaba prepucavati ko je bolji , sarajevo ili željo ... ispadate od amaterskih ekipa , dokle god ne uđete u grupnu fazu , niste ozbiljni klubovi ...
Dobra partija Besica
Zeljo bi ovo prekuco da nisu prodali Lendrica.
Ja ne mogu da se načudim Švabi kako je sudio u Beogradu. Rus faulira igrača Zvezde i to jošu šesnaestercu i Švabo svira faul za Rusa. Dali je moguće da UEFA 🖕🏻 tako providno postavlja raspored sudija?
A sta je hajduk zgazio evertona,svaka im cast!
Skenderbeg izbacio Dinamo. Inace skenderbeg je rodjen kao Djuradj Kastriotic
@Vlastimirovici2 Albanci popizde kad ih se pita gdje su grobovi oca i brata Djuradja Kastriota.