Musemić obavio prvi trening
0
Hadžić: Šef nas je podsjetio za šta se borimo
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS FCS
nebudeli titule tada nece biti ni vas
Ta ce Husref, ja mu kroz noge probacivo, a jos bio na virslama. Mene je moj punac naucio da budem bolji trener od njega, al ovi mahluci u klubu nikako da skontaju. Mislil meni iko poso dat u ovoj ligi, samo trosim pare, a nigdje posla. Valja kilu gela trosit hefticno, a valja za mene i mladu i smrka uzet. Kosta to ljudi, dohavizajte se!!!
Njukastl,Lilestrem,Malaga,Anortozis... Treneri Amar Osim ,Kemal Alispahic (Newcastle 5o,ooo gledalaca Istorija se tesko ponavlja)
A zamisli ta Zeta ostvarila ove godine vise od vas u Evropi, e zamisli na sta vi licite?
A ko je vama bio trener kada ste ostvarivali fenomenalne rezultate protiv Bugara, Izraelaca ili Maribora :-)? Musemic bar ima nekog uspjeha u Evropi, a vas Amar cim kroci izvan ovih njiva gdje nema namjestanja p.o.p.u.s.i 4,5,6 ili 7 komada, ove godine bi mogao oboriti rekord :-))))))))))
Sjecamo se velikih rezultata.Smederevo,Grude u kupu,Besiktas itd da ne nabrajamo.Ko ono bi tad trener.
Na osnovu cega je on nocna mora za Zelju.Nepamtim kad je on zadnji put dobio Zelju.Bogami koda je sveke godine sampionsku titulu osvojio.OK,covjek radi svoj posao najbolje sto zna ali nepravite od njega to sto nije. Da se nerazocarate u ono sto govorite.
Zeta iz Golubovica igra u Crnogorskoj ligi koja je trenutno 104 liga svijeta (cak je slabija i od naše) a Zeta zauzma solidno 8 mjesto od mogucih 12 ekipa.I kako onda da se ne spominje najveca sramota posljeratnog fudbala u BiH-a, pa taman da ste izbacili Reala kolo prije.
NA FACEBOOKU POTPISITE PETICIJU ZA POKRETANJE TUZBE PROTIV TAKOZVANE BOSNATV ! BANDA JE UKINULA BHT1 I FTV OD PROSLE SEDMICE SVOJIM KORISNICIA, MADA JE PRETHODNO UREDNO NAPLATILA GODISNJU PRETPLATU ! BANDU SAMO NA SUD, BAREM U UREDJENIM DRZAVAMA!
je*o ih otac pitarski ;) da*ogda ispali
Ako je vše poštenje to što ste vi uzeli bod na gostovanju kod ubjedljivo naj gore ekipe u povjesti premijer lige aferim, to samo govori o snazi tvog kluba i da je za vas i ta papirnata titula još daleko daleko....
JOJ VIDI KOD NJIHA LJUDI I NA TRENINZIMA IMA VIŠE NEGO KOD NAS NA UTAKMICAMA ŽELJAAA!!
Da je sposoban i energičan sigurno da bi imao i karijeru. li
Pasa, maleni ste vi za nas, u toj bivsoj Jugi kad ste trebali ispasti, liga se prosiri... Kad ste trebali osvojiti gurani ste od strane rezima, jer ste jadni maleni rezimski klub... Zna se i tada ko je postigao najveci uspjeh, polufinale kupa uefa, i zna se na koji nesretni nacin smo ispali, a Reala bi ubili u finalu... :) FORZA ZELJO
Bore se za drugo mjesto na tabeli. Olimpic kuca na vrata, a i Ujke nece da igraju ligu ako neme u Europu. Borba je pred vama... Ja mislim da je ovo rjesenje samo do ljeta, jer J.M. napusta real a mozda je cak i A.Wenger jedna od opcija. Bilo kako, blago vama Pitari... Stvarno sam ljubomoran.... The ZFC
Iskreno, glup si! Kukuruz liga nego, do 1992. godine ovdje se igrao fudbal i liga je bila normalna. Iz te lige su ekipe bile i osvajaci tadasnjeg Kupa sampiona, a danasnje Lige prvaka, eeee, vidis kada je ovdje bila normalna liga vas nije bilo ni na mapi i za 70 i vise godina 1921-1992. godine ste osvojili samo 1 titulu, dakle, da se ne radi o kukuruz ligi vas opet ne bi bilo nigdje, a FKS ne osvaja te papirnate trofeje iz razloga sto igra posteno u sta smo se mogli uvjeriti i u subotu! Evropa, spominjati Zetu, a ne spomenuti vaseg krvnika Levski koji dolazi iz lige gdje igra i Litex :-))))) je u najmanju ruku bezobrazno, tako da sa bezobraznim i ogranicenim ljudima ne treba dalje polemisati!