Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ANELE BRATE SRETNO. AKO SLUČAJNO POSJEĆUJEŠ OVAJ POERTAL NE OSVRĆI SE NA HEJTERSKE KOMENTARE - OVI MRZE PRVO SEBE PA I ČITAV SVIJET. ROĐENU MAJKU BI POPLJUVALI OVAKO ANONIMNO...
mesa molim te daj hodzicu sansu, momak ce se dokazat 100%
...na kakve smo mi panjeve spali ljudi moji dragi...pa ko forsira vise ovog levata sa dvije lijeve noge...?
Tip odigrao 2 minute za Austrisku U21 reprezentaciju prije pet godina i svo vrijeme čekao poziv iz BH. Zbog ovakvih panjeva pravi mladi talenti ne dobijijaju šansu pa sad nemamo koga drugog ni staviti u tim.
O Bosanski Juninho,hocel se pjevati himna opet ? :D
pogresan naslov.. majstore, bodovi su i dva (1+1), sto se lako moze desiti.. zelimo osvojiti 6 bodova i proci u baraz.. tacka..