Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S8XVNV wxoguiovjddc
Mighty useful. Make no msaitke, I appreciate it.
E vozdu, k*nju glupi .... Kazes, za nasu repku zaigra i poneki NEmusliman iz vecinskih muslimanskih gradova. Pa da, Ognjen Vranjes iz Banja Luke, Boris Pandza i Sasa Papac iz Mostara, te Miroslav Stevanovic iz Zvornika su tipicni predstavnici tih igraca o kojim govoris. Uz to, Srbija vjerovatno nikada ne bi htjela Stevanovica u svojoj reprezentaciji. Svidjalo se to tebi ili ne, malo*mnice jedan, to su uglavnom sportisti i njih ne opterecuju gluposti koje tebe opterecuju. Oni nisu zadojeni mrznjom kao ti, i svjesni su drzave u kojoj su se rodili, mada naravno najvise vole Srbiju / Hrvatsku, sto je i logicno. Ali ako volis Srbiju / Hrvatsku, to nije razlog da mrzis zemlju u kojoj si se rodio, i iz cijeg budzeta ti ili tvoji gl*pi roditelji koji su te tako vaspitali, zaradjujete pare i primate platu. Naravno, uvijek postoje izuzeci kao sto je fa*ista Ognjen Koroman.
I još nešto,držite se vi paraolimpijade,tu ste jedino uspješni i trofejni,koliko ono samo 6 sportista u Londonu na Olimpijadi,haha!!
Miske je tad imao 22 godine i nakon mjesec dana razmišljanja vidjevši da je kvalitetom daleko od reprezentcije SiCG odabrao je vas,vidjevši tu lični profit i šansu za napredak,jer bolje je biti značajan u selu nego niko i ništa u gradu!!Spahić ti je bolji od Bekebauera ili Barezija ili sad Humelsa i Pikea,zato su ti neki tamo nebitni Hrvati i Srbi igrali ili još Juventusu,Mančesteru,Čelziju i Bajernu,dok je Spahić igrao za prosječne Ruske i Francuske ekipe.Što se tiče Mujdže,za njega ti vrijedi isto kao i za Mismovića,Spahića i Papca.Još će reći da su Srna,Smajlagić,Saračević,Džomba,Arslanagićka,Hasagićka,Brkić,Sulejmani,Ljajić, i još neki Bošnjaci i Bošnjakinje bili prisiljeni igrati za Hrvatsku i Srbiju.Glasajte vi samo za SDP-e još kad vam onaj \"vaš\" Hrvatski glumac Nadarević,koji u Hrvatskoj živi 95% svog života i čovjek koji nema BH pasoš govori za kog glasati,naravno on je za vas Bosanski glumac jer je Mustafa.
Hahaha.samo vi lažite sam sebe,ali istina je takva da oko 50% građna niti navija niti želi igrati za vas.Za vas jedino ono malo nebošnjaka u većinskim bošnjačkim mjestima navija, to je činjenica kao i to da je ta reprezentacija isključivo Bošnjačka u svakom pogledu tu uleti poneki nebošnjak koji nije dovoljno dobar za Srbiju i Hrvatsku!Ajmo redom 2002 kad je Papac debitovao za vas,on tad nije bio ni u rezervama rezervi tadašnjeg selektora Hrvatske Mirka Jozića!!Kao ni Spahić jer Tudor i Kovač su tad bili među 10-ak najboljih stopera svijeta,u tom trenutku Papac i Spahić nisu mogli konkurisati ni Šimiću,Tomasu,Šimuniću ili Tokiću.Zanimljivo svi ti navedeni Hrvatski igrači ili su rođeni ili vuku korijene iz BiH,haha,kako vas boli :)!!Što se tiče Misimovića,samo ću te podsjetiti on je 2004 godine bio u drugom timu Bajerna a prije tog imao je nekoliko nastupa za mlade selekcije Srbije.
uslovi su stvoreni svidjalo se to nekom ili ne a sto se tice toga ko igra i ko navija znate sta svi oni koji navijaju protiv zemlje u kojoj su rodjeni su umno poremeceni jer to bi bilo isto da vise volis komsinu kucu nego svoju i kad odes kod tog komsije on ti kaze sta hoces idi svojoj kuci sta hoces ovde e tako je i vama pravoslavcima i katolicima ili kako se vi volite zvat srbi i hrvati kad odete u srbiju ili hrvatsku vi ste za njih bili i biti cete samo bosanci i nista vise a to da misimovic ili papac nisu imali mjesta u srbiji i hrvatskoj to samo moze rec neko ko pojma o lopti nema eto koji je bolji igrac u srbiji od misimovica i jeli hrvatska poslije jarnija imala boljeg lijevog beka od papca a spahic je sigurno bolji od bilo kojeg hrvatskog stopera a mujdza je igro za mladu reprezentaciju hrvatske sto znaci da su racunali na njega malo treba znat o temi pa komentarisat
Da,da stvorena,haha,samo vi lažite sami sebe,opšte je poznato da za tu vašu reprezentaciju navijaju i igraju samo Bošnjaci + ono malo nebošnjaka koji žive u većinskim Bošnjačkim mjestima.Pa će onda za vas zaigrati neki Srbi i Hrvati poput Misimovića i Papca koji nisu dovoljno dobri za Srbiju i Hrvatsku!Pa će te dobiti neke vaše Bošnjake koji nisu dobri bili za Hrvate poput Mujdže ili Spahića,jer Spahić nije mogao zaigrati za Hrvatsku 2003,2004 kraj Tudora,Šimića,Tomasa,Šimunića,Kovača i Tokića pa ste ga dobili.A o Haliloviću samo možete maštati!
Ma sad kad pocne....nema Spanci ce biti za vas \"mala djeca \" ali u Qurcu !
sve je spremno za iftar hihihihihihihihih
Faruk, koliko su uplatio na račun FKS kroz novi Statut...., time se pokazuje koliki si navijač, pusti se deklarativnih i verbalnih podrških.....