Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo Dubai, malo Milan, lijepa praznicna putovanja a jos dzabalame sve :D
Samo trose bezveze pare, ispricane price ptice na grani znaju.
Šta reći nego jadnik. Ni za Vrbanjuše nije...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fino ce uzivati ovaj Hadzibegic. Znaci covjek nikakve znacajne trenerske karijere nema ali se uvalio u repku svaka cast!
Glupost posjecivati igrace Koji su tu dugo... Bolje da obave razgovor sa ovim mladim potencijalnim igracima sto igraju za U21 u Austriji,Svedskoj I Njemackoj. To je zalog za buducnost!
Portugal , Dubai , Milano 👌 Jest rodilo Hadzibegicu . Samo putuj " Igumane " sve je dzaba . To si otisao na jos jedan " konstruktivan " razgovor ? 🤮🤮🤮
Već odavno smo mi u rangu Lichtensteina. Ne lozite se.
Nema od nas nista dok su Dzeko i Pjanic tu. Nasa jedina sansa da se negdje plasiramo je da povecavaju jos broj ucesnika
Gle ove dvojice ubleha, sve od tudjih para. Mogli ste vi to i preko zoom.a 😂
Sve plaćeno, dnevnice, milina putovat 😀
Moj Hadzibegicu, smijenit ce te Dzeko nakon plafon 5 utakmica. Onda ce Vicko reci, eto bio Bosnjak, sad mora Srbin biti, pa ce nam dovesti nekog polovnog taldziju s one strane Drine.
Cuj to planom? ma ja da guzica vidi puta
Na licu Dzeke se vidi koliko je sretan novim selektorom