Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ambiciozan nema šta.
Bravo Hadzija,sad idi preuzmi Srbiju
Kako si došao ekipa se preporodila
Svaka cast prvi put nekog vidimo ponosnog za najgori rezultat u historiji cg....
Kako te ine stid spakuj kofere i nazad u Rajvosa
Realno, i imao je izbor: ciiiiijeli Titograd, Niksic i Kolasin; plus par plicaka oko Boka Kotorske. I vladika na Cetinju. A i protivnik - kolijevchica nogometne igre, Engleska. Dobro je i sastavio 'jedanaest'...
Hadzibegic je nasa legenda.Ja vas stvarno ne razumijem pa sta je bolji Prosineci koji je dobio nikad laksu grupu tj dozvolio da Armenina,Grcka i Finska budu ispred nas velika sramota.
hahhaha daj ba kralju ne lupetaj..ne znas koji je gori
Izabrao je 11 igraca koji igraju u 11 razlicitih zemalja. Uopste im nije rekao gdje da stoje i sta da igraju pa su uglavnom po cetvorica trcali za loptom ne cuvajuci ni prostor ni igrace. Izgledali su nacterenu kao grupa igraca koji suvse tu sasvim slucajno sreli i odlucili da odigraju jednu protiv Engleza.
ponosan a najgori trener CG ikad
Bio si dobar igrac, ali si kao trener lopata par excellence...
hadzija najjaci...gol razlika c.gore 3:22
Samo naš čovjek može biti ponosan nako što u dvije utakmice primi deset komada. Svaki normalan bi se povukao nakon takve bruke. Ista situacija je sa Prosinečkim.
Sta cekaš, normalan insan bi podnio ostavku bezuslovno
Primiti 12 golova u 2 utakmice sa Engleskom i biti ponosan? Hadžija je u raji poznat jedino po tome da mu je lakše izbiti kamen iz bubrega, nego marku iz džepa. Ali trošiti tuđe, e tu je nemilosrdan. Dok je davno, i na sreću kratko, bio selektor BiH pravio je 5000 KM mjesečno troškova mobitela.
luđi i od baždarevića i prosinečkogž
@DARKklix Iskusniji!
Jebbo im je majku i kaže motivisan hahahahaha komedija