Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahhah zaboravite na EP i Na Sp jer je ovo ocigledno necija prcija,ljudi ove nase Bosnje(Husejnbasic) su najveci licmjeri,pogledajte Srbe i Hrvate bez obzera na sve oni ce igrati za svoju zrmlju i da Bog da bili najgori u fudbalu ssmo zbog ovih menadjera!! E moj Faruk!!
Ako želiš gradit kult nacionalnog tima ne možeš biti rezervni izbor nekog balavca; time sam srozavaš ugled reprezentacije! Mali je solidan, ali, pazi ovo, NIJEDNU tekmu u Kelnu ne može privesti kraju jer mu - ponestane snage?! Ako ćemo biti menadžerska prćija ok, ali ako želimo biti ozbiljni - dati mu 15 minuta da odluči i pa pa. Pregovaralo se sa njim pola godine, ba
Ako husaric plati dovoljno, moze mesanovic i na gol ako treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zolotić, Barišić, Hamulić i Hotić su morali biti na spisku...
Sve ovo postaje smješno...sve prepisano ,sve sto smo gledali i do sada... npr.Gojak 2 mjeseca skupio 15 minuta u svom glubu, ali zaduzio je necim, nekoga da dobije poziv...gdje je tu profesionalizam..na zalost patriota ove zemlje,ovdje ga nikad nije bilo niti će ga biti još dugo!
Govori se samo o igracima, kao da su svi potvrdjene fudbalske zvijezde. A ono, razlika u pet deka, koga god da izaberes. Nigdje ozbiljnog igraca, za kog bi se culo. Formaciju, taktiku, nacin igre ... sto je puno vaznije, niko ne spominje. Za mnoge je to nedokuciva tajna. Kako iz onog sto imamo izvuci maksimum? Znamo li? Ne bih rekao da znamo.
Ja vidim da se nista promjenit nece,Opet ce te kao i prethodni 20godina igrati po bokovima....gadi Mi se takva igra.
PROLUPO!Čuj zove Mešanovića a nema HAMULIĆA.☝️
Nek si ti išao u Emirate , Portugal , Italiju ... 🤮🤮🤮
Nisam vjerovao da ću dočekati da navijam za Island , Slovačku ... Hebo te Zeljković i ti njega
Licemjeru , ljigavce , nisi u stanju ni drugoligaski tim trenirat
Ma ti nemas pojma Sead Hamulic osvjezenje,u timu a on nek se uigra
lopta je sta?...o...okrugla,trava je sta?ze...zelena.Treba ih zbuniti ogromnom kolicinom golova
Koji ste vi komentatori crnjaci. Najbolje bi bilo ključ u bravu i na koridu pravo
Kakav cirkus od spiska , prepisano samo, odnosno izdiktirano opet isto od ovih sto svima diktiraju igrače. Jadno, cirkus, bez ikakvog principa, katastrofa!
Bolje nadji nekog iz njemacke 3 lige jaca je sigurno od madjarske
Nikako ne kontam da zoves Bilbiju (32 godine) koji necs 100% igrati (samo da popuni potreban broj igraca), a ne zoves Hamulica (22 godine) kojeg ce lagano prilagodjavati za buducnost.
moze i na beka najlakse samo da igra da se proda
ti si , hadzibegicu, zadnji jadnik.