Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stevanovic je vazda davao svoj maksimum. Treba ga ispostovati u sljedecoj utakmici!
bezobrazan je, misli da je veći od reprezentacije.
takticki razlog da jedino pravo krilo posaljes na tribine? ne prdi druze
Pobjedili 3-0 ! Šta hoćeš ?????
Pasa moj pratis li ti uopste fudbal ili samo reprezentaciju klasicnih krila u modernom fudbalu vec dugo vremena nema imas ofanzivne bekove koji rade taj posao a postoje krilni napadaci u formaciji npr 433 ali to je vec druga pozicija skroz.
Sa Dzekom bi im dali pet komada.
S čim se opterećujete to je bruka, iživljavanje na nebitnoj stvari. Netreba niko objašnjavati koliko je Steva dao i koliko će još dati za ovu reprezentaciju. Hvala mu za to. Selektor je reko u čemu je stvar i idemo dalje.
Jel vidite koliko pjanic vrijedi reprezentaciji al kad ne igra
Da se razumijemo. Trebo je biti na klupi prije Kodre i jos nekih. Ali sto se prvih 11 tice..u formaciji 3 5 2 nije bilo mjesta za njega jer je mali Dedic igro na cijelom desnom boku. Mozda je mogo lijevo,ali i Gazibegovic je tu bio odlican. Jer su to dva trkaca koji pokrivaju komplet stranu i odbranu i napad. Ipak, ja bi ga drzo na klupi i uveo umjesto Dedica. Zasluzio je Miroslav...
Pa nije Ronalda poslao na tribine. Selektor određuje ko igra a ko ne!
Jakog selektora,bit će vremena kada ćete mu sve po spisku kao i dosadašnjim selektorima
Jedino sto ce vrijeme ovdje pokazati je da si ti jedan ublehas i da nemas pojma. Island je u rangu nekog kluba iz nase lige, iz sredine tabele.
samo se uspjeh racuna i bodobvi ostalo nije bitno
Ovo je u rangu slanja Dzeke ili Pjanica na tribine. Da je pametan da se vise nikad ne odazove na poziv dok je ovaj "selektor preko veze" na poziciji. Nek' mu igra Mesanovic. Sacekat cemo kraj kvalifikacija.
Vec je pocela prodaja, guranja lopatasa sa unaprijed angazovanom vonjavom osobom koja nije banke zaradila ima godina ipo
Stevanovic bi trebao igrati taman da se prema njemu gradi napad
Mesanovic nebi Mogao Stevanovicu cistiti kopacke u normalnoj Reprezentaciji
DEDIC “KLASA”👏👏
Bravo Rukvas
vidi se da si papak,nije rukVaš nego rukFaš
Igra dvojice bocnih, u 3-5-2 formaciji, a narocito Dedica (na toj strani igra i Stevanovic) daju za pravo selektoru. Stevanovic nam je i u buduce itekako potreban. Ne bi rebalo biti ljutnje.
nek si pobijedio 100 puta ali da stavljas mesanovica umjesto stevanovica je apsurd. ne moras biti neki fudbalski znalac da skontas koja je razlika u kvaliteti. Ali tal je tal
Jest sportski ljutiti se od strane Stevanovica i ima pravo na to ali nije sportski gurati Mesanovica umjesto Stevanovica. To je korupcija i kriminial moj Hadzibegicu, znamo svi da vam je njegov menadzer dao novac za ugraca!