Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon Irske mene licno zabolje nesto za repkom, a pogotovo za odredjenim supci** koji igraju u njoj.
ja bi ga mijenjo'...dajte priliku drugom da na vrijeme napravi repku
Nek' ih gleda ko hoce i ko ima dobre zivce. Sa njima sam zavrsio za sva vremena. Naserem im se u usta sve i jednom i treneru i igracu. Amatercine.
Čudi me da ovaj nije rekao da je on na raspolaganju savezu, pouzdano znam da se laktao da se uvali prije Meše na mjesto selektora, a zadnji trenerski angažman imao prije 10 godina.
Hazdibegicu, pusti ti selektoru da odredi ko ce biti oslonac. Ako ce oslonac i dalje biti Spahic u odbrani, onda se mozemo odmah pozdraviti sa svjetskim prvenstvom.
kad budemo skontali da smo niko i ništa(loša liga,bijedni stadioni,loši treneri,igrači rezervisti,dva-tri solidna igrača,koruptan savez,timovi nam ispadaju već u julu iz evropskih takmičenja,4 miliona stanovnika a od toga 2 miliona mrze repku,plate 300-400 eura)onda ce nam 0:0 biti protiv irske uspjeh....
https://www.facebook.com/I-ovo-je-Bosna-i-Hercegovina-1484716495169505/ Tematika stranice su atraktivna jezera,planine,rijeke u Bosni Hercegovini