Priča o Mundijalu u Italiji '90
0
Hadžibegić: Još me proganja penal protiv Argentine
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piksi i Brnovic su fulali..Cak Brnovicev sut je moglo odbranit i 3 godisnje dijete, jedva dokotrljala lopta do gola..gledao sm tu tekmu i sjecam se da mi je piksijeva precka teze pala..jer, piksi je bio piksi, i od njega se nije ocekivalo da fula..i to jos prvi na sut, dodatna nervoza i pritisak za ostale saigrace..
Dva velika derbija u engleskoj se igraju bht ne prenosi Džeko igra danas bht ne prenosi ali haj bitno je da će oni večeras prenositi hrvatsku pa majkamu stara ima i u Totenhemu hrvata ako vam to smeta.Belimne belmine tvrda ti bila zemlja u koju te ukopavali
SAMO TI REDOVNO UZIMAJ LIJEKOVE , DUG JE PUT OD MANIJAKA DO NORAMLNOG COVJEKA .
BORDO.ODIN ti si stvarno budaletina mama ti je rava.ku i vjerovatno si nastao od loše mješavine njenih poslovnih partnera. Provheri, otac ti ima slike sa tog \"poslovnog\" druženja
Pusti, Hadžija, sad to, što neko reče ako Pixija i Brovića boli, neka boli i tebe. Tebi je jedina mana u životu što si bio viršlar, ali kao veliki željovac moram odati respect ovakvom igraču.
HADZIJA JE BIO SIGURNIJI od piksija na penalima, piksije je pucao bez veze po sredini gola kao onda protiv Borca,a hadzija je uvijek cekao golmana i plasirao bi poltu, ali nije imao nerava tog dana .. kad je sarajevo bilo sampio juge 1986 pucao je 6 penala i svih sest dao, bio je stoper hladnokrvni
a bio je siguran kad su pucani penali uvijek i maradona je promasio tog dana, ali svejedno i da ga je dao, opet bi bili ovi pucali posljednji penal i ,.,
http://www.youtube.com/watch?v=BfgihKliqFQ&feature=related
ma sto te to bolan Hadzibegicu sikira? Kad zaboli Piksija i Brnovica rac-ku za njihovim promasajima \'ta te briga. a oni se toboze ku.r.ce jugoslavija ovo jugoslavija ono,nek se oni sikiraju,oni su 2 promasili,pa sta?
dzubre jedno pedersko znalo se unaprijed da ces ti promasit
Sabanadzovic iskljucen jos u prvom delu.Dejo promasio zicer,Pixi lomio kicmu odbrani Arg.U Zagrebu igrali sa Holandijom prijateljsku,0-2.Holandija imala podrsku kao u Amsterdamu da se igralo,od danasnjih Evropejaca.Kako su bili vidoviti.
STO NE PISETE DA BORDO LEGENDE NE ZELE DOLAZITI U KLUB SVE DOK GA VODE BORDO PRIJATELJI?!! JEDINI SUSIC I HADZIBEGIC JAVNO KAZU ONO STO MI NAVIJACI NE SMIJEMO. U TOKU JE RASPRODAJA TIMA, IGRACI GLADNI, DUGOVI RASTU. TUGO GOLEMA STA NAM URADI MAFIJA OD KLUBA GDJE TO IMA DA MAFIJA I HULIGANI VODE KLUB?
Pratil te Bega i u snovima?