Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daje gavrilo promašio odgodiobi prvi svjetski rat
@lik55555555 , komunisticki .
hahahahahahahhahahhahahahahhahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
jest, milošević gledao penale i reče: ''ako hadžibegić pogodi, neću stvarat Veliku Srbiju''
I pametan bi, a mi Hrvati vama balijama guzicu spasili, da vam ne bi Clintona da nas zadrzi ne bi bilo ISIL-a i vehabija u dzamahiriji bosni. Jos malo i cao , Neovisna herceg Bosna od Balija je pitanje tjedna.
@FranjoT zamisli min. 250 000 Srba i Bošnjaka, i to samo regruta i profesionalnih jedinica kad se svale na Kroejšia... bolje da ćutiš mali
Faruk, glupane jedan jugoslovenski, pao si mi u očima.
Da ti nisi igrao pobjedili bi i sprjecili bi rat.. Domuze
Koji glupson ovaj Hadzibegic... Kaze "Provodili smo noći sa njim, pili smo." a onda "Danas ga mrzim. Iako je u mojoj vjera mržnja nemoguća, ovo je nešta drugo. Pa koja je tvoja vjera konju ..
Teško Fare.. Oni su već zacrtali svoje planove i da ste osvojili...
Ne spominji mi tu utakmicu, Jos je nisam prezalio. Piksi precku iz penala. A sve je poslo naopako kada je Hadzibegic krenuo da sutira a nije bio njegov red nego Brnovicev pa se Hadzibegic vratio a Brnovic opucao penal a vala moja zena bi bolje. Danima sam bio los od te utakmice. Ma godinama
Pričaš gluposti,već puno prije te utakmice,Hrvati su mrzili tu reprezentaciju i navijali za protivnike Jugoslavije.To je istina,a ostalo su budalaštine gledane iz kuta Bošnjaka,koje su ovi stavovi koštali u proteklom ratu.
Ja mislim da je prvi krivac za rat Sabanadzovic, sto je dobio crveni karton u 30oj minuti. Teze je boriti se za mir sa 10 igraca. A 2. krivac je Osim sto nije igrao Savicevic mjesto Susica il nekog u startu. 35 god. je imao Susic. A mogo je vala i Panceva staviti tad je on znao dati go te godine, on bi ubacio jednu od onih sansi. I trebali su poslije Piksi Faruk i Prosineski pregovarati u Dejtonu.
Al' me nasmija... :)
Nije bio ofsajd protiv Nigerije.
Ne bi sprijecio, jer se slavilo jedino Sarajevu kad je pobijedila reprezentacija Spaniju. U Beogradu je bilo desetak ljudi. Zagreb je bio vec u drugom filmu, Slovenija u trecem. Nazalost mi koji smo jedini slavili Jugu smo od Juge najvise najebali. A realno je bila sila do pojave SANU-a.
@brcak108 Poznat mije i dodatak 108, to je tacno osim sto si upleo politiku. Reci onda iskreno ko je i branio sto je ostalo od opstine. SDP je bio i u Tuzli pa se to nije dogodilo, tako da to uopste nije korektno.A mogu ti navest opstine gdje je SDA dobila pa sta se desilo. Inace nije SDP rekao glasacima da glasaju za SDS, nego SDA (a sve se zna koje je selo za koga glasalo).
Rečenica "Sarajevo nije više onaj isti grad, otišlo je mnogo finih i pametnih ljudi.." E ovim je sve rekao! Sandžaklije i šiptari su preplavili grad. Sarajlije, verujem da vam nije lako s njima živeti. No, hteli ste tako!
Ja mislim da je bila Osimova greska (mislio je najbolje). Da tebi i Brnovica nije zamjenio za penale ....
Za odgovor na pitanje ko je srušio Jugoslaviju i ko je odgovoran za rat, najbolji odgovor će dati oni koji su je stvorili. "Politika koja nas je bacila u nacionalistička razračunavanja nije uvezeno zlo, već je ona naše ogledalo i naša najrazornija žica." Koča Popović, komandant Prve proleterske udarne brigade (1908-1992)
Koča je u pravu. Nije uvezeno zlo, samo su ipak malo pomogli sa strane, jer im je to odgovaralo, a i danas im odgovara.
Sto CIA naumi, to se obicno i desi. Da smo i uzeli to svjetsko prvenstvo, opet bi se desilo.
Da baba ima jaja...