Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!
@bolo.. hahaha kakve veze ima Hase sa Zeljeznicarom?? Ja samo podrzavam svoj klub koji ce igrati i pobijediti na ovom turniru u spomen Hasetu. Gdje je problem???
\"Sa\" hebo te SDP i tvoj opcinski odbor ovdje je rijec o turniru ne predizborna kampanja
Hadžibajrić, najveću papak u Starom gradu!
Tko igra za raju i zanemaruje taktiku završit će karijeru u nižerazrednom Vratniku.
NIJE bas ni da se u Selji nije umiralo od gladi,zato tišina,a vama zenicani m a m i cu he be m
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396940_316750215012195_129856057034946_1070781_557218172_n.jpg
@ZIJO Moj Zijaga, čitaj malo više moje komentare i sve će ti biti jasnije. Ja samo odgovaram na vaše gluposti i ništa više. Dakle, ako promjena vremena utiče na nekoga, onda ste to vi! Ja kada vam postavim konkretno pitanje, na koje vi naravno nemate odgovor onda počnete lajati, prst dole, promjena vremena..... Pitao sam vas je li vas stid da veličate klub koji je za 77 godina postojanja (1921-1998.god.) osvojio, pazi ovo, JEDNU (1) titulu, a onda vi odgovarate svojim glupim i primitivnim komentarima. To je vaš nivo inteligencije i komunikacije! Na svako vaše veličanje Želje ću vam postavljati ista i slična pitanja, jer se takvi rekordi koji vi neprikosnoveno držite NE MOGU desiti velikim ekipama u koje se vi NAZOR želite strpati. To je prava ISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sm+r+d+o zenicki to ti je tako a ti dislike koliko hoces,znam da boli,baci se u bosnu ali sacekaj jedno sat dok ja obavim u wc-u nesto pa onda dok ti to stigne
ZENICANI HE BEM VAM JA MAMICU SVIMA
Zvanicno u drzavi najbolji svih vremena: 1.Asim Ferhatovic Hase 2.Safet Susic kraj price
ZENICANI HE BEM VAM JA MAMICU SVIMA
Promjena vremena, boli opet nije dobro... Ljudi, pa to je BOLEST shvatite...jadnicak..
@Lik Stara poslovica kaže: Ne gledaj šta kaže, nego ko kaže! Dakle, mišljenje vas primitivaca ne dotiče, moja želja jeste da odgovaram na vaše gluposti i da ne zamlačujete ovaj portal svojim lažima. Što se tiče šetnje, sad će polugodište pa ću vam dati raspust kako bi sustigli gradivo i kako bi pametniji ušli u proljeće!!!!!!!!
@bolo. ti si glup pasa moj... idi malo vani, prosetaj..
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
@lafo Sarajlija Stvarno vi ne znate biti originalni!!!! Kompleksi na šta? 1921-1998. godina, dakle, 77 godina postojanja osvojena samo jedna (1) titula i na šta se tu ima biti zavidan, de mi reci Boga ti?! Prestanite lupetati i de malo radite na svom riječniku kako se ne bi stidio kakve sunarodnjake imam!!!!!!!!