Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hadzialagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić
lolo je kralj fakat,al fakat,legenda,...
kako onaj Dzeko ode u siti a vas ne pita za misljenje.Sram ga bilo
to je onaj hadjialagic sto je kad je igro u ZELJI puco penale...i radovo se pravo kad je zabijo...valjace vam...
@Niko Jaraniko moja, neradi se o buegdzinici na Grbavici. Radi se o sposbnoisti. Al\' dzaba vama objasnjavati. Posto si upucen u Lolin rad i stvaralstvo , znas da je imao u srcu carsije (eto nije Grbavica), butik sa djecijom opremom, pa opet prop\'o. Sta ce mo sada!!!! Neka vama njega. Tako sam ja molio boga i da vam Baljak ostane sto duze, al neispuni mi se zelja. Da Bog da da vam Lolo bude odzivotni direktor!!!
I ona poznata sarajevska \"SVI MI SARAJLIJE (akcenat na i) NAVIJAMO ZA ŽELJA
http://www.youtube.com/watch?v=fluFYHa-9sI
pa sto onda na drugoj temi obucu dizete u nebesa ko velikog pitara, a on karijeru poceu u zelji? @ pekara, nemoj im samo kifle slati - DAJ I KOJU VIRSLU!!!
pa logicno da dugo zivis u ovom gradu, rodjen sigurno nisi u Sa. a u prilog toj cinjenici ide i da navijas za lokalni klub.
Kad me vec vuces za jezik, moram ti reci da sam zaista dugo, dugo stanovnik ovog grada. Mozda je malo isprana fraza, ali 100% je tako. Valjda ti Bistrik nesto znaci, ali ja sam tu prohodao. Ne smeta mi niko, Siptari pogotovo, uostalom svi smo mi ljudi. Ovo sto sam pisao je zaje....... jer se zezam sa jaranom koji je pitar sa dna kace. Sjedi kraj mene. Problem je sto se ovdje sve shvata previse ozbiljno, pa i obicna zezancija. Znam ja da boli sto je ZELJO sada milion kilometara ispred vas, ali tu ti ja nisam kriv. Opusti se, ili opusti se BA, svejedno je...
http://www.youtube.com/watch?v=fluFYHa-9sI
Pekara sipac za selju navija hahahahahhahaha
@niko Nauci me ti, ja ne mogu od smijeha, pitarcicu gladni...
@pekara Sveznajuća neznalico imaš jedno dugme piše \"Cape Lock\" pa drugi put bi ga mogao uključiti.
KO SE SJECA PJESME OD GRUPE TAP 011 \"PEKARA\"? PJEVALA GOCA TRZAN. TAKO CE PITARI PJEVATI PRED SVAKU UTAKMICU, NARAVNO UKOLIKO SE NE RASPADNU U OVIH PAR DANA. PEKARA, KIFLE I OSTALO... NE MOZE VAMA POMOCI NI DA SE UDRUZE KLAS, ASPEK, PEKARA AS I JOS PONEKI. TONETE KAO GALICIJA, NEMA VAM SPASA... MA I SVE VAM LICI NA NADREALISTE: SEGA, SALA, POSALICA...
@Dolina Pa kome je uspjela buregdžinica na Grbavici:)?
@Niko Pravo je sposoban. Burekdzinicu nije znao voditi u Shopingu, pa mu propala. Aloooooo, burekdzinicu. A sada ce biti direktor virsli. Hahahahah..... Ma zaboli me..