Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se nadaš reprezentaciji onda moraš defanzivu popraviti, fizički ojačati jer trenutno se teško možeš nositi sa većinom igrača. U suprotnom ćeš teško do reprezentacije!
Otis'o si Amire,ostala je tuga,vjecno cete pamtiti Manijaci s Juga!!! 1921
Nisi sine ti kriv sto su ovi iz uprave pozurili da te prodaju... Mislim da je mnogo bolja opcija da su sacekali jos godinu dvije vise bi zaradili, a mislim da bi bio spreman i za jacu ligu...
Znaš kako bi na kraju bilo, ugovor mu je isticao na kraju ove sezone i otiša bi dzabe, tako bolje da je ovako.
@ChrisRone Ma ne bi danas djecu vezu na duze ugovore.. Ne pitaju se oni danas nista igraju kako im se prohtije... Jednostavno odgovaralo im da se pare uzmu posto zasto... I sta se radi dovode se igraci u poznim igrackim godinama istroseni , koji su imali nekoliko povreda koje su im upitne za nastavak karijere... Samo mislim da se moglo sacekati godina dvije vise zaraditi svakako vezati talentovanog i mladog igraca ugovorom od 4-5godina za klub. Vjerujem da ce od naredne godine i nasa liga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uporno nam najveci talenti odlaze u Tursku ligu i redovno tamo propadaju. Odavno se zna da je odlazak nasih igraca u Tursku korak nazad. Cast nekim izuzecima.
Naravno, nadam se da ce me Hadziahmetovic ili neko drugi opovrgnuti
@reve Potpuno si upravu, isto sam to napisao neki dan za Viscu, sve dok mu je Zubanovic menadzer nece maknuti dalje iz Turske, a momak ima kvalitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hebo je svoju mater ko je sa turcimabposlovao