Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan primjer sta nam korupcija donosi, umjesto da mladi igraci pricaju kako hoce sa Sarajevo, Zeljom i ostalim ekipama da osvajajo oni odlaze i zele im "srecu"......tuga i sramota
Sretno tebi paša, ali što je trebala ova izjava, da će Željo biti iznenađenje? Pa zar ne treba da Željo i Sarajevo vode glavnu riječ u ligi, a ne tamo neke Lištice i Svinjski?
ovo je pravi put za Želju, svima treba da bude primjer klub iz Engleske, Sauthampton koj ove godine zaradi preko 100 000 000 Funti na prodaju igraca, i to skoro pa svi njihovi igraci koji su prosli njihovu školu. Samo ne smijemo davati igrače po smiješnim cijenama. Treba se ugledati i na Dinamo Zagreb. Željo ima sujajnu školu i treba nastaviti u ovom smjeru a rezultati će već doći. Naprijed Željo!
A pitari nek kupuju iz regiona