Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajmo realno...stari mu igraao za City, on jedan od rijetkih koji moze reci da mrzu MAnu a da istinski voli City!
i još mu fakin Kean završio karijeru ocu
Stelja...sta levati znaju! ;)
Lik je klasa za sve lige i ide na +25 ove sezone.
i tata mu je bio prznica pa znamo kako je zavrsio, naletio na veceg, jaceg i ludjeg roya keana. samo na koga ovaj da naleti. sve sami peskirici. mogao bi njega varane u horizontalu odvest.
Šu.ak...
Treba nam vise ovakvih fudbalera koji vole da pricaju, postalo je dosadno ako si skroman i sve to, uredu profesionalac si, ali gdje je ta strast, treba nam toga u fudbalu.
Mogao bi izgleda tebi neko iz UTDa okoncat karijeru kao i tati ti hahahah
trebaju mladi igraci na casove historije kod Ibrahimovica
Baš imaju nešto od toga, oni dok ispoljavaju mržnju lik lagano sedmično zaradi nego oni tokom cijelog života. Hallande samo nastavi ;)
Ima da ti Mctominy okonca karijeru ko Roy Kin tati ti
Harlaande jedva čekamo okršaj sa Redsima i Salahom. YNWA ❤️
bez r lutko
Pitanje postavio Tom from RedCock?
kako ce propast u Cityu isto kao i Lukaku u Celziu. City navikao i ima igrace takve da bolje igra bez klasicne 9 target man. Isto i celzi, dosta fluidnije i bolje igrali bez Lukakuom mislim da ce i City tako
Ne vjerujem da i ti sâm znaš šta si stio da kažeš.