Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi Viking!
Pa nije onoliki od kupovnog mlijeka sigurno.
Potrošačka korpa ne do bog nikom
Zvijer..
Hehe vjerovali ili ne nakon iftara sam eksirao litar sirutke. Pijem je stalno...
ja unesem 1000 kalorija a viska 40 kila imam
I ja pijem i kozije još i iscjepam sam 7m drva kupljenih za 6.h Složim u metru Isječem 7m drva motorkom sam bez ičije pomoći unesem poredam.
Nema goreg pića od ovog sadašnjeg mlijeka, gdje krave zive u nenormalnim uslovima i hrane se nenormalnom hranom da bi davale što više mlijeka, koje je sve osim zdravog. Nebitno jel sa ili bez laktoze, nezdravo je i ne valja i koliko hoćeš osoba ga uopste ne podnosi. Kad se pogleda šta piju osobe koje su stručne i koje imaju para, ili nikako ne piju mlijeko (piju napr kokosovu ili obicnu vodu) ili piju, ali bademovo/kokosovo bez šećera...
Najgore sto kod nas sve što valja i sto je zdravo, za nase uslove je skupo. Gledam bas ovu kokosovu vodu, dobra za miksanje sa bananom, borovnicom itd.. pet km. Ako hoces svaki dan , 150km samo to... ko to kod nas moze priustiti?
U apotekama D3 vitamin 5000 jedinica, 100 komada oko 35km!! Preko Amazona, NOW proizvodjac, koji je najprovjereniji na SVIJETU za d3, 240komada 16km!!! Najgore što i nasi lopovi dignu cijene, hajd da kazes da su uvezli, nego mi proizvodimo i dignemo cijene..i sad jedna baba i dedo moraju pola penzije dat da kupe nekoliko bitnih vitamina kao zinc i d3 (solgar kod nas duplo skuplji isto), a da ne govorim o kvalitetnim Omega 3, nekim probioticima itd
Ovaj pojede Boga Oca
Kao dijete sam cuvao krave, a kada ogladnimo nadjemo najmirniju kravu i pomuzemo je, pili smo tako frisko mlijeko.