Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto sam stariji sve vise postujem Ibru i njegov odnos. Sikter ba svima. Ono naslo nesto zahtjevat. Ma sikter.
Nema u ugovoru obavezno potpisivanje i slikanje s dječurlijom, daš im prst oni bi ruku
Ne mješjate kruške i jabuke.Fudbal je timska igra.Jedno je igra u Manchesteru gdje za leđima ima De Bruyne-a,Bernarda Silvu i ostale s kim moze da igra i i tada ima zapanjujuće rezultate.A ovo je nesto sasvim drugo.A kolektiv je na nivou i najveće zvijezde tima će biti.Fudbal nije Formula 1 i Tennis.🙂
Kakvi navijači, dječurlija neka.
Gledaj pahuljica u pm. Jel to treba da se smije i slika sa navijacima nakon poraza? I ovi navijaci ne znaju sta ce od sebe.
Pa dobro, realno razumijem ga. Iznerviran zbog poraza, gdje svi gledaju njemu u oci da on izvuce Norvesku na EP. Djeca su previse razmazena, kao i ovi sto jedva cekaju ovakve scene.
Sve to stoji da mu nije do slikanja, ali realno ovdje u reprezentaciji nema tim iza sebe koji igra za njega, a on treba samo da postavi nogu za loptu. U City-u 0 golova u zadnjih 8 utakmica kad je oborio neki svoj rekord prestao da se zalaže za tim
A slika se s navijačima City-a 😆 tamo gdje ima veću korist i ubire novac mora ostaviti bolji utisak.
A shupka ,pa djeca su to ...
I onda ova djecurlija na klixu kazu on "najbolji na svijetu" hahahhaha,jedino sta ima najbolje su igraci City-a