Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova ekipa ako opet ne osvoji LC onog Pepa treba nabit nogom za sva vremena. Imas De Brujne, Silva, Grealish, Mahrez, Foden, Philips...
tanak je ovaj, kaze zainteresovan je da kupi onaj kafic od pjanica
Nema nista od ovog lika, zapamtite sta sam rekao..
Vec je bilo! Pokazao se kroz dvije lige, kako ce biti u EPL ostaje da se vidi... u Cityju ima dobru ekipu iza sebe, mada ne mislim da je idealna sredina za njega, ali ima vremena da se pokaze!
Ma ovaj Haaland je ubica i bit će sigurno najbolji napadač na svijetu, ili ono u par deka sa Mbappeom. Do svoje 21e godine zabio 23 gola u Ligi Šampiona, a napr Ronaldo Nazario za čitave karijere u 40 tekmi dao 14 golova, a i Real je tad u LP znao igrati protiv Aeka, Lok Moskve, Partizana itd... jos kad se zna kakav zivot vodi i koliko se trudi da bude bolji svakog dana...
Ni Haland, ni Mbape ne mogu kopačke čistiti jednom Lusisu Nazariu Da Limi Ronaldu i nisu mu ni do nožnog palca po genijalnosti.
ma dobro to je vec ono izlizana prica.. ako se gleda njegov vrhunac tako je.. ako se gleda citava karijera, sve utakmice i sve szone.. davno su njega presisali cronaldo i messi.. davnih dana i njega i Ronaldinha.. sve ostalo je prica nekakva dječija.. igrao u Bogovskom Realu i zabijao duplo manje golova nego Haaland napr ili mbappe ili cronaldo.. po cemu se onda ta genijalnost mjerila, pa da mu niko nije ni do noznog palca... tako ce i nove generacije pricati za mbappea.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda poput školske kuharice u bifeu
Fabrizio Romano je rekao da nema nikave klauzule