Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Fanaticosi obavezno da ponesu transparent- PALESTINE WILL BE FREE!!!
Nisi normalan. 😊
A zasto bi to bilo pod obavezno svegati.... Zar netrebaju podrzavati svoju repku a ne voditi politiku na tribinama. Iskreno se i bojim kakvih velikih "osvjestenih musimancica" koji mogu samo nauditi nasoj repki.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja vjerujem u pobjedu...naprijed Zmajevi!
3-7-0 Formacija koja donosi bod
Gazi cio-fasiste... hebo li ih david ben gurion u shupak fasisticki...
pa šta ćemo, zviždati Sušiću ( i ja bih) ili navijati za dečke,...
Sta mi znamo o Izraelu? Hajmo KLIX novinari!
Trehnut ćemo mi vas !!! InshAllah ha ya
polako neće ni vama ići sve od noge.. mi smo se okliznuli na Kipru i platili ceh al' vratićemo se u igru sa ili bez Sušića, nije bitno, ima još dostaaaa do kraja kvalifikacija.
popusit ce zidovi inat bosanski ce da proradi jer mi smo najaci kad nas otpisu dokazano vjekovima
Safet moze uvijek iznenaditi. Sad ocekujem da igra bez stopera.
Kipar pobijediti je uspjeh, i Andoru, igrati sa Belgijom neriješeno,,...sumnjam da će i jedna ekipa do kraja kvalifikacija uspjeti, prema tome ,..hajmooooo
Samo hladne glave i na kontre možemo ih pobjediti. Polagati nadu u kontre Lulića pa šta Bog da ..
Raja, sta mi znamo o Izraelu? Ko su im najbolji igraci? Gdje igraju, u kojim klubovima? Kakvi su rezultati Izraela u zadnjih godinu dana? Na koji nacin im reprezentacija igra ? Hajmo malo ... Kad vec oni koji trebaju o tome ne znaju nista.
zna safet, nabavio je kasetu
Nebrini... To i onako netreba Susicu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DaBogda izgubili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!