Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siroki igra u Zenici, ne igra u Splitu, dio su BiH u nasem su savezu i zato puna podrska. Vecina mrzi Siroki zbog Vedrana, pa njega je ubio policajac a ne klub i ja necu da vjerujem da su svi kao taj policajac inace bih se odmah iselio iz drzave.
I ja bi, al nemam gdje
Biće gusto, biće 0 : 3
Bolje 0-3 od njih, nego 3-2 od nekog za nekog ;D
naprijed siroki!!razvali žabare.
Trpaj " Toto " ne štedi se molim te !!!
cuj guidoliniiii , nepismeni majmuni covjek je guidoliN a ne guidolini ,sta misliste da svako talijansko prezima mora zavrsavati na 'i' bem vas nepismene
bude li ijedna zastava Hrvatske na tribinama Sirokom zabraniti ucesce u Premier ligi BiH i zabraniti im dolazak na biljino polje ikad vise.!
FORZA UDINEEEEEESEEEEEEEEEEEEEEEE TI TIFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO http://www.youtube.com/watch?v=bNdzkVXAtF4
Široki će u ovoj utakmici biti dosta uzak tako da će biti 0:1
Jedina šansa širokog, jeste što je talijanima početak sezone još daleko. Tek 25.08.. Udineze još nije uhvatio formu. Nama sezona tek počela, široko bi trebao biti našpanovan, pun snage. Ma da realno,bez obzira na sve, udineze je apsolutni favorit....
@Bh hrvat E ima da vam Udineze popuni sahovnicu golovima hahaha
navijam za sarajevo a širokom želim sreću
Ma ti si idiot,jesi Allahami mog.
Oj idiota, ja navijam za zelju, al mrzim siroki zbog Vedrana
@Francesco Guidolini NAPRAVI MI SINA