Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjet cemo u LP te cudesne brojke !
Navijac sam Uniteda, ali respect za ovog covjeka! Valjda nikome vise ne treba dokazivati da je extra klasa u svom poslu, voljeli ili ne njegov stil!
Ozeni me!
@keylot Ajde nabroj koje on ima to extra zvjezde od igraca? Jedino koje mozemo rec, da su neke zvijezde su Aguero, de Bruyne i a ostalo "prosjecni" kojih ima po drugim klubovima mnogo boljih igraca, ali ocito covjek zna svoj poso i zna kakve igrace treba, da ispunjavaju njegove zadace i vizije.
Ja bih nabrojao: Silva Sterling Zabaleta Kompany uz ove koje si vec naveo. Pri tom ne bih nista oduzeo od Guardiolinog znanja.
Samo nek se City riješio Džeke, nek ga sada Roma razigrava :)
Samo vi meni udarajte minuse kao kaznu ! Nije meni trener Torina udario kaznu nego Džekinom timu ! http://www.avaz.ba/clanak/256164/spaletti-kaznio-edina-dzeku-i-ekipu
napokon city da ima normalnog trenera, a sterlinga je preporodio
Ma veze on nema:)hahahah..joj kod nas idiota na djelu.Odoh..
Ljudi ja tvrdim da je odličan. .ovo sam samo zezao one sto su prije par mjeseci pisali da je taraba.
Evo ti plus za to..hahaha
ma lako mu je sa Barcom i Bayernom...haj nek uradi nesto u Engleskoj, sa Cityjem!! UPS pa evo radi :)) za sve znalce koji su preglupi da skontaju da je Pep najbolji trener na svijetu. dok npr gurbet murinjo ubija igrače i unistava im karijere veliki Pep ih oživljava i diže na noge
@keylot Haj ti uradi nesto u svom zivotu, bilo sta pozitivno i pohvalno. Zapitaj sam sebe kakav ti je to zivot ako ti je zadovoljstvo nekoga ocrniti i izvlaciti negativnost iz bilo kojeg konteksta. Pozz
@Hajno upravo tako... par losih rezultata i vidjeces kad se poremeti niz! pored toga tek kada dodje trofej onda se moze pohvaliti... rekordi su samo na statistickim papirima!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)