Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Devet igraca iz Barcelonine skole, to je za respekt, a ne ko Real samo kupuju najbolje. Ne znam ko moze navijati za takav tim.
Gospodin!
Ja neznam sta imate polemisati o utakmici. Samo se moze reci da smo gledali vrhunski fudbal. Jedna je ekipa najbolja svih vremena a druga u prvih pet u svijetu. Bezbroj sansi. I po hiljaditi put kazem da je bolje gledati jednu ovakvu utakmicu sa 0 - 0, nego neku npr gdje jedna ekipa pobjedi 7 - 1.
I... od tih penala jedan nije bio, jedan sporan...Vozdra...
\"Ali Sedorf je dobio zuti za start nad Xavijem - u potpunosti zasluzeno. Messi pravi isti prekrsaj nad Seedorfom - nista.\" koliko je prekršaja napravio messi u cijeli utakmici a koliko sedorf ? baš si pametan
pa bilo je greški protiv barcelone ali uvijek prije nego što im pomognu... osim protiv reala... ne da mi se s tobom raspravljat jer nisi objektivan p.s što odmah nisi reako da si navijač milana :D http://www.youtube.com/watch?v=__LwsOwviL4&feature=player_embedded a tu su ti suci OKey bili ? .\"AL za svaku takvu gresku kompenzirane su po 3-4 u njihovu korist.\" i objasni mi ovo... kakve 3-4 greške ?
Da bilo je gresaka i protiv Barselone, to niko ne spori...AL za svaku takvu gresku kompenzirane su po 3-4 u njihovu korist. Najbolji primjer je sinocnja utakmica. Alexis je isao u golmana i postavio nogu, situacija je 50-50, moze svirat, ali i ne. Nad Puyolom je postovana prednost, sut i promasaj (sad se sjeti sta si rekao za utakmicu protiv Arsenala - pusti prednost i daj zuti)... Ali Sedorf je dobio zuti za start nad Xavijem - u potpunosti zasluzeno. Messi pravi isti prekrsaj nad Seedorfom - nista. Keita pravi tri takva starta do 60. minute nista. Puyol pravi dva takva starta i nista. Znaci mogla je Barselona do tad vec imat igraca, ako ne i dva manje). Na kraju je i Ambrosini zasluzio drugi zuti, al u 88. minuti. Zamisli sad situaciju u kojoj Barselona pola sata ima igraca manje, jos prije situacije nad Puyolom...I tako vec 5-6 godina
Za razliku od nadmenka Mourinha, Pep je pravi gospodin! Nitko im nije kriv ako nisu zabili. Svaka čast, gosp. Guardiola
Navijac sam Milana - primera ligu ne pratim jer je cirkus. Izvini, al Xavi je prije te ruke vec poceo padat...Uglavnom ono nije penal, osim kad pada igrac Barse.
pošto je očito da si navijač reala... zašto lass diara nije dobio crveni protiv dinama a bio je zadnji igrač odbrane ?
dobro eto suci guraju barcu... onda od kud toliko greške protiv istih ako ih suci guraju ?
naravno... šta radi ruka od neste na xaviju ? što ga je morao uopće dirati ako ga je mogao stići i bez tog ?
http://www.youtube.com/watch?v=O4_KUczbX8M A ovo faul
Ne sjecam se svih sudijskih guranja za Barcu ali niti ne namjeravam sada sve pregledati na Youtubu. Sigurno se nije dzaba zalilo bar 3-4 trenera protivnickih ekipa na Farsino padanje. Nisu se samo zalili navijaci Reala Arsenala i Chelsea ima tu jos i ti se sad pravis kao da nikada nista nije bilo. Ono sto sudija uzima dres od Messija je sasvim, dovoljno kad je pitanju pristrasnost delegata.
pa jesil ti sam spomenuo prvi ono što je bilo poslije i šta prije po meni bi se uvijek trebalo gledati šta je bilo prije ali eto kad si ti spomenuo crveni VP što ne bi i ja crveni marcela i adebayora ? jedina utakmica u kojoj je barcelona bila pogurana od strane sudija je chelsea... i to je opet barcelona bila prije oštećena u prvoj tekmi za penal na henryu ali eto nek bude da je chelsea oštećen... \"prekrsaj na 20 m ispred gola.\" pogledaj malo bolje da li je ondje bilo samo 20m ...ako misliš na gol ville ?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fQ3fNETVLMk Ako može neko da mi javi gdje je lopta...
http://www.youtube.com/watch?v=jrw5MOsIDb0 Vrijeme 1:50. Jel Bogati ovo penal?