Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realno. ti si slijepac. a nisi ni morao reći da si realovac jer ci.gan.luk odiše iz tebe
Realno.
IAKO VOLIM BARCU,SINOC SAM NAVIJAO ZA MILAN.NE MOZE ALESANDRO NESTA VISE NI MEDA STO SE KAZE.
najbolji svih vremena. Respect!
Penal na Xaviju je bio stvarno prestrogo dosuđen, ali treba reći da im sudija nije svirao čist penal kad je Abate složio Fabregasa.
guardiola rjesavaj se abidala i ville pod hitno!!!
Al stvarno ne mogu da shvatim izjave navijača Barselone - tipa - bio je penal, Barselona je svaki svoj trofej zaslužila. I ne navijam za Real, oni su grupica zalizanih šminkerčića, al su i ovi iz Barselone p.i.cke padavičarske
odlicna tekma na obje strane pravi sudar divova, barca je zadlaku bila bolja ali imao je i milan svoje sanse tako da mozda je najrealnije x ali je barca zasluzeno pobijedila milan, ipak je barca dobila 7-tog prvaka europe na njihovom stadionu a ne kao bijedni real m. nekakav dinamo jos ima uvalio 6 golova pa kristina i drustvo mogu samo golove davati levatskim i timovima iz 10 te lige kad naidju na mocnu barcelonu onda uvaljuju prste trenerima u oko, ili osvoje kup kralja pa ih Bog kazni jer je nezasluzeno pa padne pod autobus i pregazi trofej, barca je svaki svoj trofej zasluzila, a to sto se tice sudija pa i francuska i portugal imaju pomoc sudija
Odlicna utakmica. Realno je trebao biti x ali kao i uvijek tu su sudije da poguraju barsu. Milanu respect!
igraj messi oleee
sinoc barca opet imala pomoc sudija realno gledajuci nad xavijem nigdje penala a nad robinhom cist penal ko suza.a sad vi fancici barce(novopeceni) mozete dislajkati kolko hocete al razmislite malo pa priznajte da je tako !? realno je da uvjek uvjek imaju sudiju i to je vec postalo preofirno ! i kad real igra za kojeg navijam ja cu uvjek priznati kada neposteno nezasluzeno dobiju kada ronaldo padne bezveze pa dobije penal ..