Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
engleska gamad od novinara, sta drugo ocekiivat od njih? znamo svi kakav je Guardiola dzentlem i gospodin....
klix govna pep je u pravu ako pričaš s nekim red je i kulturno da gledaš u čovjeka dok govori a pošto ste vi svi pokupovali novinarske diplome to nemožete shvatiti jer ste nepismeni.
Sta bi mu Pape rek'o?!
Upravo suprotno... Napravio je budalu od tog novinarčića. Pep = gospodin. Dokazani. :)
Takva reakcija naišla je, naravno, na negativne kritike tamošnjih medija, koji su Guardiolu prozvali neukusnim, uz komentar da je napravio "budalu od sebe". Da je rekao: "look at me you plonker" pisali bi da je legenda.
Danasnji novinari nemaju trunku kulture niti ponasanja,za ove nase neci ni da govorim,dovoljno je samo vidjeti Sinana S. i sve je jasno... Nazalost cilj je uvaliti vijest,bez obzira na istinitost ili tacnost teksta,bitno je da se vrti ime autora i portala odnosno magazina,a za ostalo ih boli neka stvar...
Stvarno moras biti mulac,debil, nekuluturan, seljacina i soson da kad sa nekim razgovaras da ga ne gledas u oci. Najmrze mi je kad se neko dodje rukovati, da ti svoju ruku ko kakav mrtvac kakav i gleda u pod... HAAAALO de bolan rukuj se kako treba, gledaj u oci i stisni tu ruku a ne ko tetkica kakva,,, To su sve stvari koje mnogo znace, posebno u normalnom svijetu :) al kod nas je sve nenormalno, od ljudi koji se tako primitivno ponasaju pa nadalje
Ah ti novinari...