Nogomet
0

Guardiola nakon pobjede protiv Barce: Bila je to posebna utakmica

Totalsport
Josep Guardiola (Foto: AFP)
Josep Guardiola (Foto: AFP)
Josep Guardiola nije trebao mnogo čekati da se na terenu suoči protiv Barcelone, ekipe koju je, dok je bio njen trener, uzdignuo vrlo visoko, na sam svjetski vrh.

U prijateljskom meču odigranom u srijedu na Allianz Areni, Bayern, nova ekipa koju trenira popularni Pep, je s 2-0 savladala Barcelonu, gdje je Guardiola radio do prošlog ljeta.

"Naravno da je ovo bila posebna utakmica za mene. Igrao sam protiv svog kluba, protiv igrača koje sam donedavno trenirao i s kojima sam provodio svaki dan i noć. Nemam šta drugo reći nego da je bilo posebno", rekao je Guardiola i nastavio:

"Prijateljska utakmica je bila u pitanju, ali mene je, naravno, zanimala naša pobjeda i da odigramo što bolje. Tražio sam od svojih igrača da kontrolišemo igru, da imamo loptu što više u našem posjedu i da realizujemo šanse do kojih dođemo", rekao je Guardiola nakon utakmice koju su pogocima riješili Philipp Lahm i Mario Mandžukić.

"Moje nije da komentarišem Barcelonu i govorim kako je izgledalo. No, Barcelona je velik klub, uvijek će takav biti. Želim novom trener sve najbolje, nije to uopće sporno, no ja se moram baviti Bayernom".