Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece to dobro zavrsiti. Perfekcionizam ne vodi ka dobru.
kaže nama miš mekinjaš...:)
@Racio6th Da se malo kontas u psihologiju, kao sto se ne kontas mekinjasavo misljenje bi ne bi bilo ni tako cudno. Ali razumijem, kod nas stvari dolaze sa zakasnjenjem, a mozda i nikad, za par godina mozda i skontas, mada ne vjerujem.
Sve aaaaaaaaa
Pa brate dragi jel dotle doslo da krv mora pasti. Nema i ovaj fudbal DOHAKO.
Sa igračima ne možeš drugačije. Pustiš li ga da radi sta želi sjebo si ekipu
I sanm sam bio skeptican, ali priznajem. - Guardiola je buducnost ove igre. Uvodi je u novu dimenziju.
e al je i uvodi ne seri matere ti, lahko je voditi barcu bayern i city prebogati prejaki klubovi sa min 5 zvijezda u ekipi, da je uzeo da vodi everton, dortmund ili sevillu vidjeli bi kakav je stucnjak..
@nemampojma ko to kaže. pa zašto anćeloti ode iz bayerna i zašto nije imao rezultate tipa titule prvaka evrope i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)