Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi je ubjedljivo najkorisniji igrač svih vremena. Pitanje je da li će se više ikad roditi igrač koji može toliko da asistira i postiže golove u isto vrijeme
Neće nikad bar otkad ja pratim fudbal od 1974
Messi sinoc sa dva pasa pocijepa odbranu Bayerna i donese Barci dva gola...nece to pisati u statistici kao asistenciju..majstor,samo se vidi da je umoran,previse utakmica je ove sezone odigrao,valjda ce biti odmoran za finale kupa i LP
Mozda je Messi najbolji igrac, ali ti si DEFINITIVNO NAJGORI TRENER BAYERNA stoko spanska, vrijeme je da kupis prnje,mrrrrrsssss! Evo i igraci najavljuju odlazak,ako ti ostanes. Sikter majmune!
Jok eto nije
Nije otkrio toplu vodu, to zna svako ko se iole razumije u nogomet.
šta serete s komentarima....svi cigani svog magarca hvale...komentarišete bez veze....Messsi je igrać i pol ima sve ćovjek osim visine ne serite,Ronaldo je igrać i pol i dobar humanista i kamaru još igraća,al SHVATITE JEDNO svi su razlićiti na svoj naćin i svi razlićito igraju........zato ne jebite muhe u letu
ma kako god messi je najbolji, a to je jos jednomi dokazao :)
Jeste najbolji igrač trenutno ali bez Neymara i Suareza Barca bi bila 70 % lošija. Otkad ih je Bayern ponizio sa 7-0, pa do dolaska ove dvojice, bili su ko neki mulci, tihi ko pičqe, nisu smjeli glavu podignut. Kupili igrače za 300 mil.€ pa se nešto rasprdili.
Ovih 19 sto pucaju minuse Der Rumbaher-u, pojma o nogometu nemaju, covjek je u pravu 100%. Barselona,Real ,City,Psg i sl.klubovi koji misle da parama mogu sve osvojiti,fuj!
Zanimljivo razmisljanje Pepa. Mogao je sve reci,ali da ne spominje Pele-a. Covjeka koji je 3x osvojio titulu SP (Messi nema nijednu). Covjeka kojeg je FIFA sluzbeno proglasila najboljim igracem i kojem je priznala preko 1000 postignutih golova.
Nogomet nije sah da na takav nacin vrednujes osvojene titule. Messi je npr. 3x osvajao ligu prvaka, a Pele nijednom..
Pele se nije dokazao u Europi :D I jes labudovo osvojio 3 svjetska. Kao prvo Brazil je, a ne Pele, osvajao prvenstva. A kao drugo 1962. se Pele povrijedio u prvoj utakmici i do kraja nije više igrao. Garincha je to prvenstvo rasturao. Kao treće, danas je puno teže igrati nego tada. Brže, više, jače ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Messi je najbolji igrač svih vremena...za sva vremena koja dolaze i koja su prošla...taj čarobnjak igra mozgom..a ne snagom kao neki "dobri igrači" ..taj momak jednostavno ima viziju gdje, kako, kada i kome uputiti loptu...sinoć je igrao rasterećeno sa cca 30% kapaciteta i to je bilo dovoljno za FINALE!
On je toliko dobar da sam sa sobom odigra dupli pas, asistira i da gol.. Jes, jes ja sam vidio.. Ahaa jesam
Pep očigledno nikad nije cuo za Avdiju :)
ko je taj 😅
Lik je majstor,najveci talenat danas,ali da je najveci svih vremena,ne bih se slozio s tim.
Al barsini navijaci lupaju minuse.
...yess kad ti ga je pristavio pa sad govoris o Messi ti si najbolji ..ma ..
moj mesi tebe dok hvale,cura ti vamo gole dupe pokaziva kamerama ccc