Okuplja nekadašnje saradnike
12
Guardiola jača Bayern, a oslabljuje Barcelonu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz duzno postovanje Kloppu ne bih se slozio s'tobom; Mnchester City, kao i PSG i Real Madrid su dali trenerima odrijesene ruke sa dovedu i najbolje igrace i saradnike i koga god hoce - pa jesu li osvojili nesto (City jednu titulu (u zadnjim sekundama), Real od 2002 nije ni dosao u finale LP, a titual u Primeri je odnjela Barca vise od njih, PSG nije nesto posebno i ne vjerujem da ce ista uraditi u LP. Isto vrijedi i za klubove ciji su vlasnici ruski milijarderi (kao i arapski šeici); mislim da se dokazalo da ogromna ulaganja nisu recept za uspjeh, i ja zato kapu skidam Borussiji Dortmund i ostalim klubovima koji imaju mnogo manji budzet a igraju odlicno.
Poslije ovog Bayern neće marke imat na računu :))
Sa Danteom, Boatengom i Badstuberom (plus Kirchhoff), Bayernu ne treba stoper! :) Pa ni u Barci nije imao neke stopere, osim kapitena naravno, i sad sto ima Piquea.. :D Jel' Mascerano morao preci u stopere, znas koliko je sati.. :D A Hoeness je rekao da ce na ljeto dovesti 2, maks. 3 igraca.. Znaci, Pep imas ekipu, tvoje je da ih dovedes najblize savrsenstvu!!! To je cilj Uprave Bayerna, da se nastavi ovaj projekat koji traje od dolaska van Gaala.. :)))
a burazeru, ti mora da si svabo pravi a? jesi ikad gled'o utakmicu uzivo? :D dno dna :)
Joj ovih Dortmundjana. Primili batine 2 put ove sezone pa sad svoj jad istresaju na clancima od Bayerna. E,b,o ovog Guardiolu. Njemacka reprezentacija ima bar duplo vise talenata. Ne trebaju nam nikakva spanska g,o,v,n,a. Zna se sta se trazi u odbrani. One fucking big German kao sto se kaze u Arsenalu za Mertesackera. Osim toga Dante je bar dobar ko Puyol i duplo bolji od onog tupavog Piquea pa vi pricajte sta hocete. Nadam se da ce ovaj kompleksas sto prije fasovat nogu od Hoenessa. Necu da gledam je,b,en,i tika taka k,u,ra,c. Ovo sto sad Bayern igra kao u prvoj utakmici protiv Arsenala je ono sto zelim. Sto se tice Borussije . Malo se zabrinite sto vam igraci odose. Jel vam opet Bayern kriv sto Lewandowski odlazi. Javite se kad opet zatreba milostinja. Boli me briga, jel milion ili manje. Prihvatili ste ga sad zivite sa tim da ste uzeli milostinju od svog 2 najveceg rivala. Vi fol ne biste nama nabijali na nos. Svakom prilikom nam zavidite i nesta ken,ja,te u nasem smjeru/
pep da govori bajernskim seljacima sta ce i kako ce? nece on ni pola sezone ako ne budu sluso kobasicara henesa. dogodine druga liga im ne gine.
Bayernova statistika: 22 3 1 69:11 Eto ne valja Bayernu odbrana... ja jakog stručnjaka, nema šta!
Haha strucnjak, ja mislim da bi najbolje bilo da kupis mesija, xavija i iniestu, pa se pojacas odbranom onda dani alves, pique i puyol.. valja pobjediti borusiju bolan hahaha
Pep je trener i on vodi ekipu, a ne klub :) Ne znate politiku kluba Bayerna, nikad trener nije ni dovodio, imaju tu drugi ljudi, odnosno on samo predlozi, a zatim uprava odluci. I da spomenem koliko je Bayern u plusu, a sta ce bit za koju godinu kada otplate stadion, pa kad jos miliona miliona dođe u kasu.
ima da ih odvede u bankrot
Tek ce sad pokazati ko je Guardiola... bas me zanima sta ce reci Farcelonisti koji su ga do neki dan kovali u zvijezde...
Dobro je svedski tekvandoista napisao u svojoj knjizi, Pep's bitches idu poslusno za njim i slusaju sefa bez prava glasa.
Barca ima puno legendi koji ih mogu lagano zamjeniti
Ko ne bi uspio kad ima 5 savjetnika oko sebe, i 300 mil. na raspolaganju :S Pa smijesno. Zato Klopp-u sve cestitke