Zadovoljan igrom svojih nogometaša
24
Guardiola čestitao Realu na naslovu prvaka
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ asa koji ofsajd paša prosvjetli nas?
ma brate real zasluzeno pobijedio sinoc ali bgm i u prvenstvu nema govora. svaka cast madridisti iako sam navijac barce red je cestitati. ofsajda kod prvog gola nije bilo, ko god hoce nek se uvjeri ima slika po internetu.
Tako to radi GOSPODIN, cestita posle poraza a ne prica odmah u sudjenu i sl ;) Pa nije bas ni onaj tim u Srijedu bio \'ubojit\' jer ispucali su tonu idealnih prilika, posebno Fabregas;).. LP je svakako vazniji od prvenstva tako da moze ovaj poraz da dobro dodze ;)
Onaj prvi gol je iz ofsajda, al\' neka...sudije su tu da namjeste titulu Španije Realu. Guardiola je osato gospodin i nije kmečao kao što bi Smorinjo da je kojim slučajem Barca postigla gol iz sumnjive situacije !
Ovo nesto slicno kao u nasem prvenstvu da se \"mjenjaju\", prosle godine barca osvojila prvenstvo a real kup , ove godine izgleda isti akteri samo se zamjenili, ali to je slucajnost, gdje bi u eu bilo namjestanja utakmica isl.
Tello je bio greska teska, svaku loptu koja je dosla njemu je upropastio. I jos ono vadjenja Xavija na sred utakmice, lik je ocito bio bijesan zbog toga.
dabogda vas i chelsea napunio da svijet shvati da ste grupa stakora i da pravi klubovi dodju do svoje zasluzene slave.
za ove sto misle da je opsajd bio kod prvog gola ima slika jasno precizirana objavili su je vec spoanski listovi pa tako da ne seru vise o opsajdu
Frajeru, ako zelis otici na kraju sezone, mogao si naci dostojanstveniji nacin od ove bruke. I jos pricas o dobroj igri i kako si zadovoljan.
hvala bogu pa nisam jedini sto je to ukapiro, da je cuvo fabregasa, pedra, alexisa i piquea za chelsea
vidite, namještaljka
Pep ih je cuvao za LP-a, jer i da su pobijedili bili bi drugi na tabeli, a ne vrijedi se bas uzdati Athletic Bibao i Sevillu.. No sve u svemu, cestitke Madridu, zasluzeno.
ofsajd je bio kod prvog gola jesil slijep jbt ?
GOSPODIN ! interesuje me šta bi sad mourinho radio da je barcelona zabila iz ofsajda :D
E moj Gvardiola, puse tebi tajfun kroz glavu, tello i thiago u ovakvim utakmicama od pocetka! poselami se ti i sa Ligom prvaka, Chelsea gol i pa-pa :) HALA MADRID!