Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj koliko vas ima, nece se ni primijetiti da vas nema
Mislim da ipak treba bojkovati bojkotovanje bojkota to je najrealnija opcija...
Ja bih Vladana Popovica za direktora, Igora Popovica za sportskog direktora, Silvestra Popovica za predsjednika! I tako se Popovici sve pitaju!!! Jos malo necw se zvati Celik nego Popelik!
Zelim da pozdravim novinara koji je napisao ovaj tekst i smislio naslov, te da mu zazelim sve najgore u zivotu. Ovo je uvijek bio šibicarski portal i uvijek ce biti protiv nas. A vi manijaci koji lafo ovdje pisete 95% vas nece bit sutra u Zenici, a porucite jaranima koji dolaze da se paze. BOJKOT DO KRAJA ! 1988 KO NAS MRZI TREBA ZNATI DA LUDILO OVO NIKAD NECE STATI !
Samo ti seri i gubi vrijeme po portalu dok se Vladan naplacuje lagano s HDZ-om i Listickim lopovima! Shvatit ce te ci neke stvari ali bit ce vam kasno...
Oooo Grobari nisam vas prepozno
A ko su robijasi uopste oni su davno ugaseni po navijackom kodeksu.
bojkotujmo sve bojkote do novog bojkota....
Teheran http://www.rtvbn.com/3830506/sarajevo-tuca-u-tramvaju-zbog-vjere
Problem je sto oni ne kontaju da nemaju pra. Da im dodje uprava Real Madrida bez para, opet bi isto bilo.
rješenje je u donosenju zakona o sportu i privatizaciji, pogledajte sve klubove u evropi i svijetu, niko ne moze funkcionisat bez para i bez privatnog ulaganja..
zfgr :)
Trebaju nam tri boda. Zao mi Celika, ali jbg
valja osvojit 3 boda ;)
a odredjena grupa navijaca predlaze bojkotprotiv bojkota bojkota ha haha