Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je to susjed iz hrvatshe da se sazali mamicu mu dosadnu!
Vratice nam grci za prosli put ,toga se ja najvise bojim,izgleda da su se i oni malo konsolidovali.
bicete 4
Nema veze, malo cemo pljuvati Dzeku i ekipu, pobjediti prvu u sledecim kvalifikacijama, onda opet visoko poletiti dok nas neko ovako ne spusti i sve tako, prodje zivot, ako ti nisu uplacivali staz nemas penziju umres od gladi! Zato bolje odma okoncat zivot! Al' se bojim!
Balije na trofaznim aparatima ,ali neka vam bude Kosovo utjeha ,sa njima i jeste u rangu
cujem da ste dobro igrali proslo svijetsko prvenstvo ja mislim da ste bili u grupi Ž brdsko-planinskog prvenstva
je li hladno dole u 50 i nekom rangu ??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mi ne mozemo Grcku dobit',nema ko;ovi macici mogu Estoniju,Gibraltar i mozda Kipar pobjedit,ostalo bogami za nas je drugi svijet al nek su oni rekli za koga da se glasa to je bitno,koji su to mentoli od igraca majko draga
Za klica Džeku Milan Đurić je izmisluo loptu ... Da je momak igrao od početka umalu bismo bar jedan počasni gol ilu možda i više ... !!!
@halal passat Ne, Dzeko je Dzeko, klasa, ali je nekad i Raul bio klasa, pa dodje neki Vilja, neki Tores, neki mladji, pa poslije njih opet mladji, pa tako razvijas mlade, vise i vise, kod nas Lulic samo sto ne pocne uzimat bijeli hljeb
Aparati rade svoje
Dijamanti, čeka vas hastal u restoranu Bosna i ne zaboravite pjevaljku okititi !
@THClFCS Ja sam potcinjem zenama i nisam stradao!
Grci se biti ispred Bosnja 100 %
kmeee kmeee