Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tako je na balkanu, samo lova i imovina interesuje ljude. Sto nisi ga obisli garant mjesecima je drugi pqr carapa a da neko odvoji 500 , 1000 eura za spomenik je naucna fantastika
aj ne seri, dižu se spomenici na balkanu. ćiri se nije digo i sad sve gotovo
Prvu se godinu spomenik i ne pravi !
Iz kog' razloga, de nam navedi makar jedan valjan dokaz za to? Ti si vjerovatno onaj sto ne siječe nokte utorkom, poljeva vodu kad neko krene od kuće, pljuje kad mu crna mačka pređe preko puta i sl... paganstvo obično!
@thewhisper zato što treba da se zemlja slegne, propalo bi sve da stavis spomenik dan poslije dzenaze
Običaj je kod katolika da se spomenik diže tek kad prođe godina.ako to neispoštuju treba ga vratit u travnik na bojnu gdje mu je i porodica a ovi iza njega onda to nisu.
Veća je vjerovatnoća da nam Ćiro bude ponovno izbornik nego Vaha.
Zašto gurate nos u privatne stvari. Šta vas briga. Novinarska struka je jedna od najogavnijih. Bitno vam je da nešto pišete a to što će te time možda nekoga neopravdano povrijediti tovas baš briga. FUJ
I šta ima Ćiro od spomenika? Hoće mu šta pomoći.
Pa mora prvo zemlja da se slegne, pa onda spomenik da se pravi. Ni od cega pravite vijest.
"kada jednom duša moja odleti od tjela"
Zato se familija poklase za imovinu, a osoba koja je to stvorila ni hvala
Što nije ostavio napismeno. Nije zapad lud. Testament jači od ustava pa se ti misli...
Pa nek mu dignu njegovi. Šta sad, treba od naroda uzet njemu za spomenik. Ovi sto pišu te legenda te uzor te ne znam šta nek se skupe i nek klešu.
@ Turista Ne pisi gluposti. Ja placam godisnje 100€ za grobnicu u kojoj su za sada samo moji roditelji. Ako neko ne placa naknadu duze od 10 godina smatra se da je grobnica napustena. Nakon proteka roka od 30 godina unatrag posljednje sahrane eventualni posmrtni ostatci se prebacuju u zajednicku grobnicu O kakvom bacanju na smece pricas?
To nisam znao za placanje....to ce biti problem kod trece generacije koji nece placati, mislim ne poznaju prethodne generacije sto su zivjele...
Obično to tako bude kad te zemljom zagrnu. Onaj ko ga je iskreno volio umro je prije njega a to mu je mati.
Ma bit če spomenik vidiš da se maltene biju između sebe kome šta pripadaValja podjeliti milione.
Kad mu djeca nisu u stanju dici sta ceka Nogometni savez BiH?? Sta je Vico jel ti puno 3,4milje odvojit za legendu??
Eto bice mu bilje kad dobije spomenik.Kakve gluposti pisete..