Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrati se u nasu ligu nece niko ni znati da igras
Propade igracina, nazalost.
Kakva je ovo igracina mogla biti,ali "manageri" ga sjebase i propade jedna sjajna karijera. Da je isao korak po korak daleko bi dogurao,ovako samo s konja na magarca,pa na devu,pa na divokozu......
misli nekog praviti levatom, i treba mu tako
Lazu,prava istina da je krao virsle iz Konzuma dok je igrao za torpedo
Saideeeeeee vrati se
Saide kralju,legendo nek ti se .urca napuše drugoligaši
ima li veceg seljaka od njega na dunjaluku???? tesko...
Mislim da si ti neprevazidjen ;)
Mirso ljepoto moja ti si vjerovatno po inteligenciji kao i Said pa zato pricas tako. Covjek je krkan kakvog zemlja nema... Jesi li cuo neke njegove izjave?? Kako se snima kada testira auta po Lukavcu a u pozadini mu odzvanja muzika ko na koridi. I ako je tako dobar fudbaler sto nije osto u njemackoj??? Fuj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)