Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ni koliko bi bilo pametno za njega da predje u Barselonu. Navikao je na 4-4-2 sistem, Barsa fura klasicni 4-4-3. Koga da zamijeni? Suareza? Mesija? Male sanse. Vise bi se uklopio Vilian iz Celzi ili cak Salah.
4-3-3****
Rođo se ubio za Mančestar U ...odbranu da igra naravno kao što i dolikuje Murinjovoj busevskoj taktici!
Ova Barca ce solidne igrace unistiti svojom kupovinom. Isto situacija ce se desiti kao s Turanom. Jer njima ne treba nikakav napadac, on se ne uklapa ni u kojem segmentu u napadu Barcelone pored Messija Suareza i Couthina
ne znam sta mu fali u atletiku, ekipa je evoluirala iznad njegovog nivoa, u barci ce nakon 10 kola zavrsit u izmjeni
jel to prelazi u Budućnost Banovići ili Budućnost Podgorica
Glasat će ipak za SDA?
jok, za PDA