Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti mozes biti samo doktor mog osunecenog, nemas pojma.Ima dosta Njemaca i Amerikanaca na primjer koji su osuneceni (ne iz vjerskih) iz zdravstvenih razloga jos kao bebe u bolnici....
Ovako: sunecenje je primitivno i na istom je nivou sa sakacenjem klitorisa malih djevojcica u Africi. Svjetska Pedijatrijska Asocijacija NI U LUDILU NIKADA NE PREPORUCUJE SUNECENJE. DAKLE SUNETARI, NEKO VAS JE DOBRO IZRADIO!
Vidi se da si idiot i da nemas pojma....Sunecenje su muslimani kopirali od jevreja a jevrejska vjera je najstarija od svih vjera.Jevreji su se sunetili prije nego je postojalo krscanstvo i Islam...Ne laprdaj o necemu o cemu nemas pojma....
Kad je vlah znao sta je cistoca...
ja gowna s prstiju uvijek obrišem od zid u wc-u.
budale, sunet je poceo zadnjih par stotina godina kod smrdljivih muslimana u pustinjama jer nisu imali dovoljno vode ni za piti, a kamoli pranje polnih organa. kakav alah, zidovi i hriscani.
koliko je golova dao nas periguz đekson-kloc.
Naravno da je isus bio osunecen bio je Jevrej glupane a Jevreji se sunete majmune.....
Sta srbi kradete opet tudje i naseg Bosanskog Bana Tvrtka ? Imate svog Lazara yebo vam on mater.... BOSNA4EVER !!!
King Tvrtko@ isus hrist bio osunećen??? na kakvim si ti drogama, pa ni alah nije osunećen. hehe, periguzu, dobar si nick uzeo.
ovo ste kopirali sa dnevnik. hr. mogli ste bar jedan zarez ( zapetu) izbacitii. hehe, lopovčići mali.
Šta ima dole u kotlini u smrdljivom bliskoistočnom Sarajevu? Kad će vam ukinuti embargo? Kad će vam vize ukinuti? Otkrijte te žene malo, isto su zamotane sarme, će neko misliti da se terorista krije ispod...Budite EVROPLJANI kao mi SRBI!!! Il si Srbin ili nisi!
@srpsko saraj dans ti ja nabijem seku,zenu,mamui dijete na mog sunetliju ili moderno receno ljubavni misic,popusit ce te ga danas mame vam se nahandrim.
Danas naša draga SRBIJA pobjeđuje s tri razlike. Kad igraju Hrvatska i Bosna? BUHAHAHAHAHAHAHA.... Il si SRBIN ili nisi...sve ostalo su sitnice!
Jeli mi sutra nastupamo? Skim smo u grupi?