Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se na tebi da si pravi svjetski čovjek, vjerovatno zbog torbice koju nosiš. Mrš šljamu, osvojio trofej, pa svu pamet pokupio, kao da si diplomirao na Harvardu.
Da. I ja bih svasta radio kada bih imao te pare. Vjerovatno da nisi nogometas, bio bi propalitet, jer fudbaleri su svi do jednog clanovi i akademija nauka.
Tvoja karijera je pri kraju, ali nema ko da ti to saopšti. Takvo ponašanje je kratka daha, vjeruj mi na riječ...
Povedi na putovanje i ovog novinara, mozda se opismeni....
OSTAĆEŠ TI JARANE BRZO BEZ KEŠ ,ČIM ZAVRŠIŠ KARIJERU :)
U Engleskoj komunalci mogu da putuju dva puta godisnje i prate reprezentaciju. Tako da ovi sto pisu da ne bi mogao putovati, pojma nemaju
Da mi je dva centa duži, bio bi porno zvijezda.
zenska p…zvijezda?
Ovi sa malom ćunom, mogu samo biti zavidni. Šta ćeš, majka priroda.
Pazusi dzungla ali neka je prsa obrijao.
debil na kub
e moj džeče.... i mi bi
Ah ta mašta...i ja maštam da primim samo jednu tvoju mjesečnu plaću..