Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDEMO ZMAJEVI DO POBJEDE!
Slusaj ti papak jedan, nauci se kulture selj.acino jedna. Jesam to nesto rekao sto nije istina?! naravno da bi i ja volio da dobijemo...ali ja nasima tek vjerujem kad ih vidim u Brazilu. A ti se nauci kulture, smece jedno neobrazovano!!
Niste naveli katastrofu od FACE-TV-a kada su zbog reklama propustili našu himnu. Sramota!
al smo ga po.p.usili tri puta od Belgijanaca...hihihihihi, ono tri po srpski hihihihihihihi...na srpskoj zemlji na marakani, tri puta, po srpski orao pao, orao pao, prijem...
Boga mi koliko su bili euforicni, mislio sam da ce tri gola dati. Rezultat je ok, al igra nidje veze. Komotno smo mogli dva gola primiti da nije Begovica i da nismo srece imali. Sa ovim pristupom igre nikad necemo gol Grcima dat.
uh dobro je 0:0 nadam se da će bolje igrat na bilinom sledeće godine tu će se odlučivat ko ide na SP
J E B O T I G U R B E T M A T E R U U S T A
Jesmo ih razvalili, svaka nam cast....
DOBRO JE,ja zadovoljan 0-0
Sta pricas Gurbetu jedan, abd sifilis fasovo
Je li igra Dzeko veceras?
1:0 za Grke!!! Sranje...
orao pao,prijem orao pao,prijem hihihihihihihihihihihihihihihihi
Popušili smo ga na marakani 0-3 ORAO PAO PRIJEM hihihihihiihihihihihiih
HAHA.... TACNO!! Bas tako!
Stevanovic i Ibricic ulaze.
Isto kao da Vrbanjusa i Olimpik igraju na skupom stadionu