Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Begović je više pretrčao od Džeke
PLJUVAČI, nadam se da ste se uvjerili da je Asmir Begovic trenutno najbolji igrac ove reprezentacije. Kakav Dzeko, Ibisevic, Miske i ostali bakraci. Susicu, zaboravi Vranjesa i daj nam Zukanovica i Stevanovica od prve minute.
Vranjes napolje!
Posto se ne moze komentirati pod silajdzic/dzeko clankom, onda da se prokomentarise ovde. Smotala te mota te pravo moj dzeko. Zalego si ko bekan, vidi se na slici. Nadji sebi sta bolje i pristojnije.
Ne znam zašto ali uvijek imamo krizu u prvih 5 minuta što svi naši protivnici znaju i svaki put pokušaju iskoristiti isto, ali nas ponekad kao sinoć vile pronosaju pa ga ne primimo u startu. Džeko najviše daje timu kada stane na sredinu ispred 16 i prima(uvijek dobro) i provlači lopte. Možda bi se on i Ibišević(koji nakon povrede još uvijek ima \"tvrde\"noge i vazda mu nešto lopta \"bježi\") trebali zamijeniti u formaciji. Definitivno špic nam vergla i nikako da upali kako bi mogao i trebao pa bi nešto tu trebalo poraditi. Vranješu treba dati šansu jer je bilo teško čuvati dugonogog visokog čupu i ipak je on to obavio solidno.
mislim da ce bosna po prvi put na veliko natjecanje lakša skupina od ovog ne može a i nikada nista imali do sada jaču ekipu na okupu samo da opet ne zaj.. stvar
Treba nam Jahic!!!
vranjesa za kapitena
Najvažnije je da nismo izgubili u Grčkoj,sada se možemo nečemu nadati... Grci bi trebali biti više nezadovoljni... Mali Vranješ se (ako ništa) trudio i bio je bolji u drugom poluvremenu kada je (mislim da je to on bio) hrabro ušao u šut Samarasu i možda spriječio najgore... A Begović je pokazao da spada medju najbolje golmane u Evropi,sasvim sigurno... IDEMO BiH DO NAREDNE POBJEDE PROTIV LITVANIJE !!!!
Begović i Spahić su bili dobri,a ovi ostali..
Cuj ako ih odvede u Brazil. Odvela bi ih i moja nena u ovakvoj grupi, a sta ce u Brazilu. I Barbarez i Halilhodzic su za dva koplja bolji od Pahahapeta a Ciro za tri koplja. Ovo je sad ekipa fenomenalnih pojedinaca ali bez ikakve koncepcije i koordincije. Susic je bio odlican igrac ali kao trener i selektor ne da je los. on to nije uopste, totalni supljak.
Monthy, Hamza i ostali pljuvaci......... Susic nije profiliran trener, ali dosta......izvlaci maksimum iz ovoga sto ima.....Ja sam prvi za Duska Bajevica, samo sto covjek nece da vodi...A ako Susic odvede ove momke na SP u Brazil..pospite se pepelom i sutite. Cijela Hrvatska javnost je prosle kvalifikacije za EP bila kontra Slavena Bilica, bio je zakopan do vrata..i dodje Istambul i covjek odvede ekipu na EP. Prema tome, nemojte, pustite covjeka da radi, sigurno niste bili ni u planu kad je taj covjek igrao......... Bosnjaci, tj mi smo generalno isfrsutrirani, i nikako da se tog kompleksa oslobodimo,.....sta hocete tri boda na Karaiskakiju..Nadjite mi ko je Grke dobio u zadnje tri godine u Atheni....
Vranjes napolje!!!! 5 puta nas je mogao kostati ovu utakmicu, 5 puta!!! Svaki put kad ima loptu mene jeza uhvati! NAPOLJE!
Kuku lele jest onaj Vranjes katastrofa. Kada sam mislio da nemoze biti losiji igrac od Mravca, Susic nabavi vranjesa. On nije ni za Gatacku Mladost a ne za jedne repke kao sto je BiH. Susicu spasi nas muka i daj Zukanovicu sansu, nemoze biti onoliko los. Sve sanse sto su Grci stvorili ustvari stvorio im je Vranjes! Vranjes napolje!!!
Susic ima platu od deset hiljada eura mjesecno i postotak od sponzorskih ugovora a posao mu se svodi da seta po svijetu i gleda utakmice. Do grla je u muljazama. Reprezentacija mu sluzi da dize cijenu igracima za dalju prodaju i da dize sebi cijenu kad se vrati u Francusku. A vi ga samo hvalite jadnici dok stojite u redu u zavodu za zaposlavanje.
gledajuci ove slike odmah me strah hvata , ljudi moji dosta bod oni grci igraju poznatu taktiku iz mog sela \"samo u kost\"
Susic je katastrofalan trener. Stevanovica i Ibricica uvodi na samom kraju. Igra je bez ikakve koncepcije. Ovako bi igraci igrali i da uopste nema selektora i trenera. Sa Papetom nikad necemo na zelenu granu. Otkad je on trener samo se sekiram gledajuci reprezentaciju.