Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kakav je nako ko cojek, vidim raja ga pljuje. Valjda imate neko utemeljenje. Sto se tice ove izjave, mudra je. Grci ce probat na seljacke folove doc do bodova. Mi smo podlozni provokacijama, tako da dobro bi trebalo igracima prvo odrzat bukvicu oko ovog, a onda i navijace uputit detaljno.
Šaaba lopove
I ti si Šabiću bio incidentan, zar ne? A što se Grka tiče, oni će se hrabro boriti za pobjedu.
Mislim da ni remi ne bi bio neuspjeh. Ipak, naši reprezentativci trebaju se čuvati prekida. Grci znaju provocirati, ponekad su i incidentni. Osim toga, i gledaoci koji dođu na utakmicu ne smiju podleći nikakvim pritiscima niti provokacijama kojih može biti“, zaključio je Šabić koji kaže kako najviše vremena provodi u sopstvenoj školi nogometa.BRAVO Sabicu konacno pravi komentar koji je potreban. Ovo treba staviti na ulaz u stadion i svlacionicu nase reprezentacije.
Smrt grcima pobjeda turcima!!!
Напред Грчка!
Ja neznam sta je bolje kako bih dere grke ili u.s.t.a.se c.e.t.n.i.ke hahaah
za GRKA::mama ti je dohvacena prije 5 minuta i moram da kazem da je dobra pravo...
B.a.l.i.j.e gotove ste kad vas dohvatimo !!!
..."grci su opasni podsjecaju me na turci"....
koje ovaj levat?????
HERCEGOIVINA I BOSNA,DVA ODVOJENA SRCA,ALI PONOSNA. VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
Navijaci su najveci cobani i bagra kojoj treba prestati podilaziti. Ebo vas dvanaesti igrac.
Sljedbenice mocnog Sabe10.. bices nagradjen. Saba sve vidi i zaista, Saba je svuda oko nas. Sabin !
Ma 1:0 za nas Misimovic strjelac u 80 min.
sjecam se te tekme kad smo zijanili 1-o od njih na kosevu bio sam tad na jugu kisa lijevala ja I rodjak pokisli ko misevi, pored nas neki covjek stariji pjan ko letva nije prestajao psovati grcima da ih ebo papandreu, da im majku papandreu, sestru, nenu itd hahaha imali smo par zescih prilika mislim da je bola imao sansi ali nije htjela uci
ta ce on igrat i komentirat