Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOSTAR U SRCU,VELEZ DO GROBA ! GAZI NACIONALOSTE,FUNDAMELISTE,FASISTE IZ MANJEG BH EntitetA !
Neka prica ko sta hoce ali za koju godinu ovo ce da bude super stadion .
SLOBODA !!!!!
Napraviti modernu natkrivenu sjevernu tribinu sa propratnim sadržajem, koja bi bila viša i strmija od ostalih tribina i imali bi stadion kao Bombonjera u Argentini.Da se više ne sramotimo kao država bez i jednog modernog stadiona.
Ispravka mislio sam na južnu tribinu!
Jos samo " jug " da urade i bice kao Taj Mahal.
A možeš zamisliti krenulo od stolica i vidiš malo po malo biće to ako Bog da lijep ako ne i najljepši stadion u Bosni i Hercegovini
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
Velez Mostar
sta rade ovi stubovi na tribinama?
Drže krov pametni 😂
dzaba mi to pravimo kad ce sutra ovi sa brda opet to granatirati.
Kao navijac Zeljeznicara sam uzasnut tribinom sa stubovima u 21 vijeku a to sto nam je pokrivanje tribine postalo zabremede to je tek problem. VOLIM TE ZELJO i nadam se da ce te nekada voditi sposobni ljudi!
Ako ne želiš život, provest' u veselju, navijaj za Želju 😝
Aha, a najtrofejniji klub u BiH